Cansuuuh Bişeyler yedikten 1 saat sonra acıkıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum acaba ben mi abartıyorum dedim sürekli acıkan var mı benim gibi
cihangirgozde Cansuuuh Ben de öyleydim gebeliğin başında yarım saatte bir karnım guruldardı 😂 bol bol su için acıkma hissi gelince yoğurt yiyin meyve yiyin 3 4 ceviz badem atın ağzınıza çok abartmamaya çalışın yoksa benim gibi ilk 3 ayda 10 kilo alırsınız 🫠
Esraksrt Cansuuuh buna benzer bi post bi kac saat once bende açtım.. Ayniyiz bende doymuyorum bi haftadir surekli yiyorum ilk cocugum erkekti onda boyle olmamisti ama bu sefer durduramiyorum hwrseyi yemek istiyorum
yelizerduran Cansuuuh ay ilk öğrendiğim zamanlar bende öyleydim açlıktan uyanıyordum sabahları resmen yemekten 10 dk sonra acıkıyordum 🙈 bende erkek annesiyim bakalım sizin ne olacak 😊
Cansuuuh cihangirgozde ya bende dayanamıyorum bebeğe zarar olur belki diye yiyorum galiba bende bu gidişle 10 kilo alıcam
Cevmer3363 İlk günüm gecdigi zamanlar bende öyle çok çok yedim sonra bı tiksindim herşeyden zayıfladım şuan 15 haftalık herşey eskisi gibi normal sadece hep et türü şeyler canım istiyor