Melisasevill Kızlarr kızım olacak isim öneriniz var mı??😇 Defne Mira olsun diye düşündük ama emin değilim iki isimde her yerde var gibi🥲
Cansuuuh Melisasevill ben Mihrimah ismini çok seviyorum kızım olursa koymak istiyorum ama çevrem olumsuz yorum çok yapıyor
yelizerduran Melisasevill herhalde bu dönemin en popüler ismi defne ve duru 🙈 ben mihri , duru ,efnan bu isimleri beğeniyorum kızım olsaydı duru çok istiyordum 😍
Eliff9734 Melisasevill benimde kızım olacak hala isime karar veremedik 33 haftadayım en son ecem diye düşündük ama ondada net değilim eylül isminide beğeniyorum
Melisasevill Cansuuuh ya mihrimah ismini de annem önermişti aslında ama çok ısınamadım ben daha söylemesi yumuşak isim olmalı gibi düşünüyorum bakalım hangisi nasip olucak
Melisasevill yelizerduran duru da çok var ama güzel bence💖 4-5 isim beğendim de bi türlü içime sinmiyor ne zormuş arkadaş😄
yelizerduran Melisasevill evet ya isim seçmek çok zor biz cinsiyet belli olmadan belirlemiştik erkek olacağını tahmin ediyorduk erkenden belirledik 😄
ikizprensesannesi @Cansuuuh İkiz kızlarımdan birisi Mihrimah 🌸Çokta begeniyor genelde insanlar onu geçtim biz begenip koyduk önemli olan bu😊 Digeri de Neslişah iki sultan ismi koymuş olduk😊🌸