Adenbebek Bugün 11+5 iz ve ikili test için randevum var çok heyecanlıyım kötü birşey çıkacak diye çok korkuyorum 🤔
Haticeonur Adenbebek ben yaptirmadim hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum bence bosyere panik yapmayın
Leylanuray İçini ferah tut hayirlica sagliklica kucağına alırsın inşallah benimde 2 hafta sonra yapilacak bende hep arstiriyorum ediyorum oda allahtan geliyor sagliklisida içini ferah tut ki ole olsun annesi😇😇
DuyguSenturk Canım ben çarşamba günü ikili testimi oldum kendi doktorundan farklı bir doktor bakıyor zaten benim ki bi yarım saat sürdü detaylı baktıkları için çok şükür iyi geçti kontrolden sonrada bi tüp kan verdim o kadar içini ferah tut bol bol dua et allahın izniyle hiç bişicik olmaz bebişlerimize😇🙏🏻
Adenbebek DuyguSenturk kan sonucun çıktımı acaba ? Benim gecen cumartesı doktorum ayrıtılı baktı aslında ense burun vs normal çıktı ama erkendı dıye tekrarlıycaz bugun ayrıca kan verıcem
DuyguSenturk Adenbebek yok kan sonucun yarın çıkıcak en az 3 gün sonra çıkar dedi doktor ense kalınlığıda 1.2 normal dedi doktorumuz
zuzulice Adenbebek canım bende seninle aynı yaştayım 16 haftamdayim üç doktor deiştirdim 35 yaş sonrası hepsi riskli diyor Allah inşallah sağlicakla herkezin kucagina almayi nasip etsin