Momm0606 Xsare Boyun fıtığı felan da olabilir balım, hamilesin bu kadar endişe etme hamileyken bende ilaç kullanamıyordum biraz sürecim zor geçmişti sabret biraz daha, bişey olmayacağını düşün her gün zaten ağrıyor de bu biraz rahatlatıyor insanı en azından beni azlıkta olsa sakinleştiriyor 💓
Momm0606 emirtimr1 Bende unutkanlık olmadı ama millet laf konuştu, aslında bu şekilde stres altında olup ilaç kullanmamak vücuda daha zarar, gidicem balım gidicem doktoruma olmayacak böyle 🤣
Betren Yukarıda bir arkadaşımız bu süreci oyle guzel anlatmis ve tedavi yöntemlerini sunmuş aynı yollardan bende gectim ilac kullaniyodum ve hep psiko tedavi aldim terapi almadığınız sürece ilaçların hic bir faydası cidden yok ve en kötü yanı bi anda kendinizin bırakması bende aynı mevzularda boğuşuyorum ama inanın yönetmeyi öğrendim hamile olduğumda doktorum benimde hemen kesti yoksunluk yasadim ama kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik terapi cunku bunu yaşamayan kimse anlamaz
Momm0606 Betren Evet bu hastalığı yaşamayan anlamıyor, dediğim gibi devlete gidiyorum ben doktorum terapi almamla alakalı birşey demedi, o yüzden benim de ikisinin aynı yapılırsa daha iyi sonuçlar alınacağını bilmiyordum, doktorumla görüşeceğim
Betren Annesloading ben bunu pskiloguma cok sordum ama bende işe yaramayacak söylemişti siz nasıl karar verdiniz nasil faydasını gördünüz
Betren Momm0606 tabiki oyle devlettekiler cok fazla yönlendirme yapmiyo ilacı yazıp gönderiyorlar umarım tez zamanda iyileşirsiniz gecmis olsun 🌹
Annesloading Betren size bir psikolog önereyim isterseniz, kendisinin bilgisine güvenebilirsiniz. İnstagram: psikologademdemirkan
2lokummannesiii yeschef-13 merhaba. Şimdi ben lohusayım 2.çocuk ama size tansiyonu sormak istiyorum benim de tansiyonum normal sınırlar üzerinde hep. Size atak gelince mi yüksek oluyordu yoksa normal ölçtüğünüzde de mi yüksekti. Bende lustral kullanıcam 50 mgın yarısını.
yeschef-13 2lokummannesiii benim tansiyonum düşüyor atak sırasında 8-4 7-3 o civarlara enseme vuruyor sonrada.Lustral çok hafif reçetesiz bir ilaç gebek sürecinde bile kullanıma uygun hiç dert etmeyin kokulacak bir ilaç değil önünde ya da arkasından başka ilaç almayacaksınız 💐
2lokummannesiii yeschef-13 nasıl başka ilaç almayacağım canım tansiyon ilacına başlattı doktor ama düşük dozlu içmese miydim
yeschef-13 2lokummannesiii doktor ne derse o demek ki sizin için yeterli o kullanın tabikide benim demek istedigim sizi yoracak hayatınızı alışma sürecinizi zorlatacak bir ilaç değil 💐
2lokummannesiii yeschef-13 yan etki yaptı bende ya bu geçecek mi? Saf gibiyim sanki. Midem de bulanıyor. İnşallah işe yarar.
yeschef-13 2lokummannesiii herkes farklı tabi ben öncesinde ve sonrasında başka bir ilaç kullanıyordum lustrali hatırlatıcı tetikleyici gibi kullanıyordum siz doktorunuzla iletişime geçin sizin hastalıgınız kaygı seviyeniz durumunuz bunlar önemli yan etkisi geçmezse ilaç değişikliğine gider doktorunuzla hep iletişimde kalın psikiyatri/psikolog tedavileri iletişimsiz ilerlemez ben gece atak sırasında skype üzerinden görüntülü konuşma yaptığımı biliyorum aklınıza takılan sorular için çekinmeyin yani bu doktorunuzla beraber atlatacağınız bir süreç 🙏🏼💐
2lokummannesiii yeschef-13 evet sürekli zaten yazıyorum kadına. Bir hafta kullanalım demiş tekrar konuşalım demiş. Ama bugün ilk içtim ve mide bulantısı sersemlik yaptı sanki. Akşam mı içsem acaba bilemedim. Çok esnedim uykum da geldi biraz. Böyle bir durgunum inşallah bu durum geçer.
yeschef-13 2lokummannesiii ben sabah uyanınca lustral xanax akşam yatmadan zestat alıyordum ama benim sosyal anksiyetem,kaygı bozukluğum ve okb problemim var yani herkesin farklı