Ozgeakdgn Arkadaşlar iki gündur birden fazla kez nişan geldi kasilmam düzenli hale gelmeden hastaneye gitmiyorum son ana kadar evde beklemek istiyorum. Bu durumu yaşayan var mı ilk gebeligim de
ruveyda123 Ozgeakdgn nişan geldikten 1 hafta sonra bile doğum yapanlar olabiliyor onun için en güzeli sancılarınızı beklemek
Kubra_salar Ozgeakdgn Nişanım geldikten tam 1 hafta sonra doğum yaptım arkadaşım geçen hafta nişanı geldikten 3 4 saat sonra doğum yaptı kişiye göre değişebiliyor
Ozgeakdgn ruveyda123 aynen ben de öyle düşünüyorum o yüzden bekliyorum ara ara sancılarım geliyor ama düzenli olmasını bekliyorum
ruveyda123 Ozgeakdgn egzersiz yapın bol bol sıcak duşa girin merdiven inin çıkın şekeriniz yoksa hurma yeyin hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Ozgeakdgn Kubra_salar ya şu an sancım var ama ne sancısı anlamıyorum ilk gebeligim olduğu için çözemiyorum. Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor.
Ozgeakdgn Şu an sancım var ama düzenini falan takip etmeye çalışıyorum. Olmuyor çünkü hangisi kasılma hangisi sancı cozemiyorum .