hakber Arkadaşlar yarın âdet günüm ve ben çok yoğun olacak şekilde ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum sizce hamile miyim 🙂🤍
Busraltn hakber benimde yarın. Bendede 2 gündür 1-2 defa baş dönmesi hafif sıcak basma ve mide bulantısı gibi his oldu
biryildiz42 hakber aynı durumu yaşıyorum ve bugün adet olacakmışım gibi şiddetli bir sancı çektim yoğun gaz turuncu renk gibi idrar yoğun akıntı baş dönmeis hepsi var ama 2 gün önce test yaptım negatif ve reglime 1 gün var
hakber Busraltn benim de bugün regl günüm ama hala bişey yok cnm senin idrar tonun ne renk koyu sarı mı
tugces95 Merhabalar, En son reglimden önce yumurtlama dönemim geçtikten sonra bi eşimle bir birlikteliğimiz olmuştu ve korunmasız bir ilişkiydi. Üstüne regl oldum sizce hamilelik riski olabilir mi ?
Babby hakber benim bugün koyu sarıydı turuncuya yakın test yaparken görünce korktum böbreklerimde sıkıntı var diye dünden beri adet olacakmışım ama olamıyor gibi ağrı var 2. Gün gecikmem ama testim negatif 🥺
Ayse6575 hakber ben bugün yaptm erken gebelik testi negatif çıktı malesef belirtilerimde vardı psikolojik hissediyoruz galiba
hakber Busraltn herhangi Bir ağrın varmı senin cnm benim var krapm çok giriyor kasıklarıma egilemiyorum resmen
Busraltn hakber kasıklarımda hafif bir sızı var evet. Göğüs ucumda hafif bir büyüme var sanırım ya bugün duşta farkettim. Belirti diyorlar burada ama bilemiyorum 🥹