Aisha777 Merhaba kizlar çok yakin arkadasim tup bebek oldu..Tutdu hamile ikizlere..Daha yeni oldu yeni oyrendi hamileliğini dun ve bugun kahverenk akinti geldi ve biraz agrisi var..Doktoruyla konustu iyne yazdi..Aranizda tup bebek olub boyle seyler yasayan oldumu luften cevaplayin
Melikeky Aisha777 benimde aynısı oldu tüp bebek ilk haftalarda 10-15 gün kanamam oldu doktor kırmızıya dönmedigi sürece sıkıntı olmaz yat tuvalet dışında kalkma dinlen dedi igne progestan fitil falan kullandım hatta sonra kırmızıya döndü kanamam doktorum progestan igne ve proluton igne ve fitil verdi onları kullanmama ragmen devam etti ama çok şükür bebege bişey olmadı daha sonrada hatta leke falan oldu hep. Yatsın dinlensin lekelenme geçene kadar ve bol bol su içsin dinlensin bebekler tutundugu için bu lekelenme ve sancılar gayet normal allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Glsm_yldrm Aisha777 bendede aynısı oldu hatta kanamam da oldu ikiz olduğu için tutunma kanaması oluyo sitres yapmayın rahat olun bu çok önemli biz şuan 33 haftalik olduk allah sizede nasip etsin inşallah
Kediannesi1 Aisha777 evet iğneler oldum ilaçlar kullandım xok şükür ikizlerim sağlıkla dünyaya geldiler ama doktorunu mutlaka dinlesin
Aisha777 Melikeky çok tesekkur ederim hepimiz çok korkuyoruz 5 yil sonra hamile ve hepimiz çok stesliyiz💙
Ozgednc Bende oldu canım 6 haftalıkken ilk önce lekelenme ertesi gün kanama yaşadım iğne,progestan fitil ve antibiyotik verdi. Dinlenmeyle geçiriyorum. Ama 10. Haftada geçirdiğim kanamadan sonra da ikizlerimden birinin kalbi durdu
Aisha777 Ozgednc çok uzuldum basin sagolsun hepimiz çok korkuyoruz stesliyiz iyi haberler duymaya ihtiyacimiz var💙