Zehrftma Kızlar enfeksiyon için doktor ilaç verdi vajinaya yerleştirilen türden adetim dün bitti ne zaman kullanmalıyım sizce yada kullanırken birliktelik olabilir mi
Anneadayiii__ Zehrftma kullanırken birliktelik tabikide olmaz enfeksiyon derken mantar mı idrar yolu enfeksiyonu mu
Aysee1123 Zehrftma Hayır. Bende kullanmıştım haftada 2 kere sabah ve gece yatmadan kullandım doktorum öyle söylemişti
mavikalpvemavikalp Zehrftma birliktelik olamaz yasak ilaç dediğiniz fitil Fitil bittikten 4-5 gün sonra ilişki olur ve adetiniz tam kesilince kullanmaya başlayın
Zynp12 Zehrftma gece yatmadqn hemen önce fitili kullanıp uyuyun, ayağa kalkmamaniz lazım ki fitil tekrar çıkmasın. birliktelik yaşarsanız enfeksiyon bitmeden tekrarlar daha kötü olur.
Zehrftma mavikalpvemavikalp ama işte birlikteliğim oldu ilacı daha kullanmadım nasıl yapayım kullanayımmı sizce
mavikalpvemavikalp Zehrftma bundan sonra birliktelik yaşamayın ilaç bittikten 4-5 güne kadar adetiniz kesildiyse kullanmaya başlayabilirsiniz Yatarken kullanıcaksınız büyük ihtimalle
Rosegold Zehrftma enfeksiyonunuz varsa iliski esnasında çok kasik ağrısı yanma falan olur eşine de bulaşabilir korunmuyorsan eğer
Zehrftma mavikalpvemavikalp evet gece 1 adet yazıyor tablet 7 adetten oluyşuyor bi hafta kulanıp 4-5 günde boşa bekleyip öyle birliktelik yaşıycam ozaman
mavikalpvemavikalp Zehrftma enfeksiyonunuz geçerse birliktelik yaşayın hanımefendi yoksa yine doktora görünün geçmemişse tekrar ilaç verebilir