Anneadayiii__ Neden böylesiniz? Her doğum özeldir diyoruz ve bazen normal yerine sezeryan önerilebiliyor. Doktordan daha iyi mi biliyorsunuz. Bakıyorum yazılara normal yapanlar diğerlerine bir sürü şeyler yazıyor. Yapmayın lütfen. Bravo siz yapabilmişsiniz normal doğurmuşsunuz zaten en sağlıklısı o ama bazen herkes yapamayabiliyor anlayışlı olmak lazım. Özellikle bu dönemde destekçi olmak lazım.
Bguzeel Anneadayiii__ her iki doğumu da yapıp iyi yada kötü tecrübeleri olan anneler var. Bence ne normali ne sezeryanı övmek-yermek gerek. Yaşayarak ediniyoruz bu tecrübeleri. İlk doğumumda kendimi öyle normale hazırlamıştım ki sezeryan olmam gerekince dünyam başıma yıkıldı sanki oysa en güzel sezeryanı geçirmişim aklım başıma gelince anladım. Aslında gerçekten hayırlı doğumlar dilemek gerek anne adaylarına. Hangi yolla olursa olsun travmasız daha az ağrısız 🤲🏼 ama işte ağzı olanda konuşuyor😏😏😏
Gulsah_09 Anneadayiii__ ben bu platformda istegiyle sezeryan olan iyi bir anne degildir cocugunu sevmiyordur yazisina bile şahit oldum burda ne kadar da dogumla ilgili seyler de paylassak herkesin dogumu cok farklı ve normal mi sezeryan mı konu basliginin altında hep normal yapan sezeryani sezeryan yapan normali kotuluyor insanlarin korkutarak ellerine ne geciyor ben de anlamiyorum
Badeveannesi Anneadayiii__ ben ilk doğumumu normal yaptım çokta pozitifti şimdi 17 haftalık olduk buda normal olacak diye diretmiyorum çünkü her doğum kendine özeldir bebeğin ve kendi sağlığım için en hayırlısı neyse onu nasip etsin takılma boşver 🥰
Aysusenn Anneadayiii__ çok ama çok haklısın iyi ki normal yapmışsın ve havasından geçilmiyor. Sadece anne normal yapanlar zaten 🙄. Herkes ister ki bazen olmuyor . Korku güvensizlik veya anne bebekte oluşan sıkıntılar sezaryana sebeb oluyo. Önemli olan bebeği sağlıcakla kucağınıza almak
Fatmadiebiri Katılıyorum ben normal doğurdum ama önemli olan bebeği sağlıkla kucağımıza almak değil mi
Yozgee 🫂 gel sarılalım .. O kdr duygularıma tercüman olmuşsun ki .. Ne bilmişler var burda maşallah,doktordan daha doktor , en iyi anne yılın Oskar adayları 😁😁
Anneadayiii__ Yozgee bir tanesi sezeryan olmuş sakın yapmayın diyor okuyan insanlar var ve mecbur olmak zorunda olanlar daha da korkuyor düşünmüyorlar maalesef 😮💨
tgc_gzm2018 Yozgee en iyi anneyi bilemem ama evet anneliği iliklrimize kadar yaşadığımız doğru normal doğumda herkes çok bilmiste değil basindan gecenleri tecrübelerini anlatıyor evet insana büyük bı güç geliyor kendine güven sanki bı savaşı kazanmisin hissi geliyor çünkü kendini hayatında hiç olmadığın kadar güçlü hissediyorsun ve bununlda övünmek insanın hakkı çünkü hiç kolay sezeryan olanlarda saygım var herkes normal yapcak diye bisy yok baba catAl mi aneliyathane mi deseker çatal derim😁 ama en iyisi kendimizi sartlandirmamak ben ilk dogumuma öyle fittim normal doğdu bence dogumuda çocuk belirliyor
Anneadayiii__ Bguzeel çok güzel yazmışsınız,anne ve bebek önemli nasıl olacaksa olacak bir şekilde burada insan üzmeye gerek yok bi de azarlıyor gibi konuşuyorlar 😂
Mesen Bana da öneri de bulunun biri aydınlatsın beni normal olunca alttan dikiş oluyor birde aldirmasi olucak sezeryan olunca lazer dikiş yapıyor kontrolü yok dikiş aldırma durumu yok bildiğim sadece bu kadar
tgc_gzm2018 Mesen 6 yıl önce doğum yaptım dikiş aldima faln kim dedi size eriyen ip kendini atıyor ben ipi bile gormedim
Anneadayiii__ Gulsah_09 oysa ne gerek var Allah yardımcın olsun de geç işte neden negatiflik yapıyorlar
Yozgee Anneadayiii__ Ben aksi bir durum olmadıkça normal yapmayacağım ve bu benim tercihim , kötü annemiyim ben şimdi 😁😁
Mesen Badeveannesi aaa öyle mi ilk defa duyuyorum her yerde öyle mi yani ay bu iyi tarafı kötü tarafı sancı kaldı birde belirsiz günü bende karar veremiyorum normal mi sezeryan mi şuan çok erken 15+1 deyiz ama bir yandan da düşünmek de lazım
MadameNoire Anneadayiii__ sezaryen bence bir nimet .. olası zor bi durumda riski aza indiriyor. Bi nevi tedbir almak elbette sonuçları Allah belirler o ayrı. Bu hayatta bedel ödemeden hiç kimse bi şeyin sahibi olamaz zaten. O sezaryen kötüleyen arkadaşlar acaba yarın bi gün atıyorum inşallah olmasın bi kaza gecirseler kolu kesilecek olsa ama ameliyat ile kurtulacak olsa ameliyat etmeyin beni mi diyecekler ? İşte sezaryen de bunun gibi bisey. Hem herkesin kendi kararı seçerek doğum yapan demek ki riskleri göze almış. Burada arkadaşın biri yazdı enfeksiyonum vardı çocuğu normal olsun diye zorladım enfeksiyon kaptı kuvezde diye ağlıyordu. Sezaryen olur yavrumu riske atmam.