Dmndmn Nesrinniko Eveet bu daha patlamamış bir diş givi gözüküyor 😁 ateş bizde neredeyse tüm dişlerde oldu salya da öyle 🤦🏼♀️
Zeyasln Nesrinniko dişe benzemiyor o bölge şişiyor ama bu kadar beyaz olmuyor sonra kesik oluyor maximum ertesi güne minicik ucu çıkmış oluyor baya uzun zaman oldu aklımda bu şekilde kalmış 😬
Nesrinniko izobellaaa-_- 4 aylık aşırı salya aşırı huysuzluk var bir haftadır ağlıyorum artık bende onunla ateş ishal deli gibi bir şeyleri kemirmeye çalışıyor
izobellaaa-_- Evet ama genelde hep doğumdan 2 ay sonra salya hiç eksik olmuyor beklerler de benim oğlum da 8. Aya kadar hiç çıkmadı sürekli salya artık usanmıştım önünü değiştirmekten 4 tane bir den çıktı bi anda 😃
Nesrinniko izobellaaa-_- doğrudur benim iizmda da 2 ayından beri başlamış saluasi ama bu huzursuzluğu birde. Oldu bir haftadır
Nesrinniko izobellaaa-_- hayır normalde öyle değil bir haftadır sürekli ağzıyla damaklariyla savaşıyor istediği gibi ağzına alamayınca da elini ciglik cogika ağlıyor ishal ateşte başlamış bir haftadır hapoy mom uygulamasına yazdım kimi enfeksiyon da olabilir dedi korktum biraya da açtım başlık
Nesrinniko Dmndmn yaa umarım oykedir çünkü bir haftadır çok kötü bebeğim bari boşa gitmesin bu çektiği acı
Dmndmn Nesrinniko ilk dişin çıkması biraz uzun sürebiliyor 😌 Allah şifasını versin,ağrı acı duyurmasın bebeginize inşallah ♥️