tugcesakzci ekimannesi_ söylediğiniz 3 markada da yüksek oranda kimyasal var bebek cildi için uygun değiller bazı ürünlerinde alkol var. Siveno, incia, ecowell veya sebamed tercih edebilirsiniz eğer içeriği temiz ürünler istiyorsanız.
BabyAta ekimannesi_ bunların hiç biri iyi değil içerikleri çok eğer doğal içerikli bir şey istiyorsanız almayın kesinlikle. Ben hipp marka aldık şampuan losyon vs
Nurasl1 Ecowell mustele Sebamed üç marka içerik güzel bebeğin alerjik bir durumu yoksa şans verilecek 3 marka
07Tugce Ecowell siveno incia arasındayım mustela gereksiz pahalı hoş yazdıklarım da öyle temiz içerikli olması önemli ama toz yaktiklarina dair yorumlar gördüm kararsızım
mislina_ Instagram da prema ve onun anneliği diye bı sayfa var içerikleri çok güzel açıklıyor ve temiz içerikli olanları paylaşıyor bir bakabilirsiniz 🧡
Sibel3437 Ben zwitsal kullandım kızımda, bundada aynı markadan aldim tavsiye ederim Almanya’da satılıyordu ordan getirtiyordum artık turkiyede de belirli sitelerde var satış