huysuz__ Ftsxfrt plastik kesinlikle. Anne sütündeki besinler cam biberona yapışıp beslenirken orda kalabiliyomuş . Philips emzikleri damak yapısına en uygun olanlar, dik emzikleri var ya, onlar sağlıklı olanmış, Philips biberon ve emzik tavsiyemdir.
yeschef-13 Ftsxfrt ben avent aldım 2li cam set göğüs kalkanı emzik hepsini avent aldım ki reddetme olmasın.Türkiye de plastikler kalkmadı henüz ama kesinlikle cam, cam doğal yapısından dolayı bebeğin sağlığına hiç bir şekilde zararı yok hem kullanım açısından da daha uzun ömürlü uç memesini numarasına akışına göre değiştirebilirsiniz ama kafanız çok karışıyorsa bir emzirme danışmanına sorun isterseniz en sağlıklı ve detaylı bilgiyi o verecektir size
tugcesakzci Ftsxfrt bir cam bir plastik var. Cam olan yenidoğan kullanımına uygun diye aldım. Emzik için de biberon içinde Philips Avent tercih ettim meme reddi yapmadı hiç bir şekilde
Seval88 Ftsxfrt kesinlikle dr browns kolik önleyici özellegi sayesinde sorun da olmuyor 3. Gebelik tavsiyesi
Nurasl1 Emzik olarak philips tercih ettim. Ama biberon konusunda emin olamadım için almadım daha antikolik biberon alsam avent diye düşündüm oda plastik şişe vaz geçtim gibi Tommytom cam antikolik bibronu önerdi arkadaşım ama bilmiyorum meme reddi yaparmi edermi
Ftsxfrt Benimde tercihim philips avent fakat cam mı plastik mi olmasında kararsızım cam evet daha sağlıklı diye düşünüyorum .En iyisi olsun istiyoruz
tugcesakzci Ftsxfrt yenidoğan dönemi için can tercih edebilirsin sen tutup içireceğin için problem olmaz. Ama kendi tutmaya başladığında plastik daha mantıklı. Camı düşürüp kırabilir kendine zarar verebilir. Ben bu mantıkls bir cam bir plastik aldım
neanladinyurdagull Ftsxfrt iki çocuğumda da da lansinoh biberon kullanıyoruz memnunum anne memesine en yakın biberon hem emziriyorum hem biberonu kullanıyorum sagiyorum yada mama yapıyorum