Silan_nehir Kizlar ikili teste 50 üstü kiz 50 altinda olunca erkek sizde tutu mu bu tabi bı kesinligi yok ama merk işte 🥰
huysuz__ Silan_nehir kızımda 35 lerdeydi oğlumda 69😅 3. Gebeliğim, bu da 48 çıktı henüz cinsiyetini bilmiyorum bu hafta öğrencem inşallah
CananBay Silan_nehir Merhabalar Ben test sonucuma baktığım zaman hcg değerim 39.1 ama perşembe günü cinsiyetini sorduğum da %90 erkek dedi
Silan_nehir huysuz__ benimde 20 çıkmıştı doktor kiz gibi ama emin değilim cuma günü kesin ogrencem hayırlısı olsun inşallah 🙏
Silan_nehir Deletedmom_72 ogrenirseniz yazim buraya olurmu ben cuma guni net ogrencem ins Rabb’im hayırlı sağlıklı evllatalr nasip etsin gonumizundeki de versin ins 🙏
Muratseyma2015 Benım 16 cikmişti bana burdan biri söyledi bunu 17.haftaya kadar cinsiyet kız diye biliyorduk meğer erkek miş 🤷♀️
Buserk Silan_nehir benim değerim 50′nin altındaydı ama doktorum kız geliyor gibi gözüküyor dedi. Bakalım 2 hafta sonra netleşecek ama benim bu düşüncelerden sadece yüzük testi tuttu sanırım 😅
Deletedmom_88 Silan_nehir ikili test bebekte genetik bir hastalık riski olup olmadığına bakmak için değil mi? Cinsiyet öğrenimi ile bir ilgisi yok diye biliyorum