Elifffff16 Kızlar ilk hamileliğim ve doğumdan çok korkuyorum korkumun üzerine Fransa da doğum yapacağım dil bilmiyorum nasıl yapabilirim Fikir verir misiniz
sevimlikek Elifffff16 bende fransada yaşıyorum iki kez doğum yaptım çok dil bilmiyorum ama çeviriden yardımcı oldular hep hemşireler doktorlar ebeler fallan
Elifffff16 Esmam_ela25 benimde eşim biliyor ama alırlar mı ve tepkileri nasıl olur ayrımcalık yapılır mı diye merak ediyorum
Elifffff16 sevimlikek hangi hastahane ve tepkileri sana karşı nasıldı ya ben çok çekiniyorum iyi davranmazlar falan diye eşime Türkiye’de yapayım doğum diye tutturdum
Paris-95 sevimlikek kaç gün kaldınız. Sürekli çeviriden mi anlaştınız bende çok stresliyim bu konuda dışardan bi tercüman götürmeyi düşünüyorum da😞
Esmam_ela25 Elifffff16 gittiğim doktor çok iyi bir ırkçı hareketini görmedim inşallah doğumda sorunsuz geçer 😊
sevimlikek Elifffff16 Paris’te yaşıyorum ben hastanede doğum yaptım burdaki ebeler doktorlar hemşireler çok iyiydi hiç ırkçılık yapmadılar
ElifEzdaMmm Elifffff16 bende Fransa’da yaşiyorum Draguignan da muhteşem bir hastahane doğuma eşim ve annemle beraber girdim hatta fotoğraflarımızı bile onlar çekti 😂
Paris-95 Elifffff16 ben 95 bölgesi Gonessedeyim gittiğim hastanenin ebeleri doktorları çok iyi aşırı ilgililer.
Elifffff16 sevimlikek ben henüz kontrolümü bile yaptırmadım orada korkuyorum farklı davranırlar falan diye ama sanırım çok ön yargılıyım
Elifffff16 ElifEzdaMmm inanamıyorum gerçekten bu kadar iyilermiymiş bi ben korkağım 😂 adınıza çok sevındım bu arada
ElifEzdaMmm Elifffff16 benim gittiğim hastahane çok iyi inşallah size de benim doktorlar gibi doktorlar denk gelir bu arada tskr ederim 2. Bebiş yolda korkulacak hicbirsey yok ♥️
Elifffff16 Halimelis ElifEzdaMmm 5 inşallah Allah razı olsun. Allah bağışlasın Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲
sevimlikek Paris-95 4 gün kaldım eşim hastaneye geldi zamanlar o konuşuyordu yoksa çeviriden yapıyordum o da yoksa eşimi arayıp konuşturuyordum sizde öyle yapın
ElifEzdaMmm Elifffff16 sağol canım Allah razı olsun Rabbim seni de tek avazda kurtarsın birde Türkiye’de o kasap Hayri gibi stajyer hemşirelere denk gelmek vardı onuda düşün 😂