Merhaba arkadaşlar ben şu an 23 haftalık hamileyim bu benim 5. Gebeliğim 3 kaybım var yaşayan bir oğlum var sadece ilk oğlumda şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim çıkmamıştı ikinci oğlumda şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim çıkmıştı ama öncesinde 22 de detaylıda su fazlalığı çıkmıştı ve 22 haftaya kadar 6 kilo almıştım çok susama acıkma ve dudak kuruluğu vardı bunlar zaten şeker belirtisi oğlumda hep haftasıyla uyumlu doğana kadar önden gitme durumu yoktu bu hamilelikte de ne olur ne olmaz diye en başından beri ara ara da olsa şekerimi ölçüyordum acliklarda tokluklarda hep normal çıkıyordu 22+4 te detaylı ultrasona girdim su fazlalığı yoktu sadece oğlum 1 hafta önden gidiyordu bu sırada dudak kuruluğu çok susama ve çok acıkma yoktu bu sefer ve yine 6 kilo aldım bu haftaya kadar ve her üç gebelikte de 45 kiloyla hamile kalmıştım anne babada da şeker vs yok bu arada ama yine şekerim çıktı çünkü iki gündür tokluklar baya yüksek çıkmaya başladı yani demem o ki bebeğim önden gitmiyor suyum fazla değil zayıf hamile kaldım çok kilo almadım aile de şeker yok bir kere açlık tokluk baktırdım benim şekerim olmaz demeyin şekil A ben öyle bir oluyor ki Allah’ta erken farkettim yarından itibaren diyetime başlıyorum Allah yardımcım olsun 🥰🤲🥴