Nur287 iremd-1798 Tabi ki veririm 🌸 Güzel dualarınız için teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah 🤲
Merve-metin Hasretanne bende okudukça umutlanıyorum canım bende hala olmadım 6.gün gecikmenin bugün sen iyi test yapıyorsun ben korkudan yapamıyorum bile 😂😂😂 ama niyet ettim akşam fikir değiştirmezsem eğer test yapacam inşallah
aymir_46 Hasretanne Canım diğer postlarda görmüştüm seni inşallah sen pozitifi görürsün ben 7.gün kan testi negatifti şimdide 9.gün hala adet olmadım bekliyorum kendiliğinden gelmesini inşallah geç döllenme vsdir🤲💕
Hasretanne aymir_46 bende ondan korkuyorum ya negatifse ne olabilir baska diye insallah seninde oyledir pozitif görürsün ben negatif gorursem direk doktora gidecegim kist mi falan diye
aymir_46 Hasretanne bende böyle diyorum yani sıkıntı ney acaba randevu ayın 12sine artık ogüne kadar gitmeden bir gebelik testi daha yaparım herhalde 🥺🤷
Hasretanne aymir_46 bilmiyorum canim sabah verdim kani daha saglik ocağında ne zamana cikar bakiyorum ama yok hala
aymir_46 Hasretanne sağlık ocağında birgün sonra çıkıyor sanırsam öyle biliyorum bende sen oradaysan sorsana görevli kişiye😊
biranne__ simgennur0 pozitif gebesiniz kandada çıkar zaten ben kan vermeden doktora gitmiştim testle öğrenmiştim