mihre26 Smeyye-425 3 cm açıklıkla eve gönderiyolar mı acaba yatış mı verdiler? ağrılarınız sancılarınız me durumda doktor ke diyor
mihre26 Anonim17 gelmeyip direkt suyu gelip doğuran çok arkadaşım var nişan herkeste olmuyor hiç endişelenmeyin🙏
Sumeyyealts 36+3 te geldi çatı muayenesinden sonra ve 38+6 da doğurdum aniden suyum geldi ama ben çok uğraştım doğumu başlatmak için bebeğimle konuştuğum, çağırdığım gün geldi deneyin isterseniz ☺️
mihre26 Sumeyyealts ben de 3 gün önce konuşmaya başladım dün karnım düştü kendi kendime acaba duydu mu demiştiö Allah inandırsın şimdi sizin yazıyı görünce çok mutlu oldum başka ne yapabiliriö acaba :))
Sumeyyealts mihre26 meme uçlarımı sıktırdım bol bol, oksitosin salgılayıp rahimin kasılmasına sebep oluyor ördek yürüyüşü korunmasız ilişki sonrası sıcak duş ve çömelip ıkınma bunları yapmıştım
Dilarakrkc İlk kızımda 34. Haftada geldi benimde ama 40.haftada normal doğum gerçekleşti, yinede doktoruna sor bence
mihre26 Dilarakrkc bu cuma kontrolüm var sorcam bakalım en son nişanı gelip 3-4 hafta gezenler var demişti, sizn 40da normal mi oldu
Smeyye-425 mihre26 1 aydır her hastaneye gidişimde bugün yarın dogruursun diyorlardı hala bekliyoruz sağlıkla gelsin de hiç önemli değil 3 cm açıklık var nişan geleli 3 hafta oldu nst de sancı var
mihre26 Edaerdem5203 soğuk sıkım hint yağı varmış talya marka sanırım. meyve suyunu karıştırılıp içiyorlarmış ama bi doz ayarı var sanırım ona dikkat etmek lazım. bağırsakları çalıştırdığı için rahmi de uyarıyormuş burda okudum ben de. çoğu kişi yapıp 3. gün doğurmuş