Mimiiii Merhaba kizlar. 37+3 bizim. Son gunlerde neler yasiyorsunuz merak ediyorum. Agirliktan kendimi aciz gibi hissediyorum. Bel agrisi ve kasilmalar... gun icinde yapacak seyler de kisitli. Benim gibi skilanlar var mi 🤷🏻♀️😊
MinikAdam Mimiiii Srp Bizde 37+5 olduk 😍 ara ara belden kasıklara giren ağrılar oluyor ama düzensiz🙈 doktorum bebeğin hareketlerini kontrol etmemi söyledi bende sürekli onu takip ediyorum ama sanki eskisi kadar etmiyor. Bir de su takibi yapıyoruz kızlar
Gurbettebianne Mimiiii canım aynen öyle vakit geçmiyor öncelikle 😊. Evden çıkmıyorum hani yapacaklarımı yapamıyorum , bel ağrısıı, böyle sanki bacak iç bacaklar ağrısı ,bel ağrısı 🤗🤗 sanki hareket edemiyorum 😀
Thesra Mimiiii Bizde tam 37+3 üz iş yapmadığım sürece sıkıntı yok 🤗 ama ayakta fazla kaldığım zamanlar direk belime vuruyo agrısı bir de gece yatarken sağa sola dönmek çok zorr tabi en büyük zorluk wc kaç kere kalktığımı bilmiyorum artık gözlerim kapalı gidiyorum😂😂😂
YamacDemirinAnnesi Mimiiii 38+6 olduk bizde😍 hiç bir şey yapamıyorum temizlik bile o kadar ağır geliyorum kendime yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşamları eşim ve köpeğimizle sonra hemen yoruluyorum belim ağrıyor 🤷🏻♀️
Mimiiii Bel agrisi cok can skci. Dogumun biran once olmasi icin yuruyus onemli. Aksamlari kasilmalariniz artiyor mu? Nedense benim aksamlari daha cok oluyor 🤷🏻♀️
YamacDemirinAnnesi Mimiiii yok kasılmalarım yürüyüş sırasında oluyor dinlenince geçiyor sadece bel ağrısı beni yoruyor 🤦🏻♀️