Niloyaaaaa Ozlm-brt Ben 11+0 da kontrole gitmiştim doktorum yaptı 11-14 arası yapılıyor diye biliyorum ☺️
Ozlm-brt Dlnoz Bulunduğumuz yerde yapmıyorlar hafta içi merkezdeki hastaneleri arayacağım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim inşAllah hepimizin sonucu çok güzel çıkar🤗
Ozlm-brt Niloyaaaaa Teşekkür ederim İnşAllah sonucun çok güzel çıkar bende haftaya gitmeyi düşünüyorum 11+2 günlük olacağım
Niloyaaaaa Ozlm-brt amin canım inşallah bakalım yarın sonuc için gidicez doktora inşallah güzel haberler alırız hepimiz 🌺
Busra_nr2 Doktor banada yapmamı söyledi yapmadım ablam yapmıştı hep diyorlardı çocuk hastadır ama yeğenim 1 yaşında Allah’a şükür hiçbirşeyide yok
Niloyaaaaa Busra_nr2 çok sevindim yeğeniniz adına zaten bu yapılan testler tarama testi tanı testi değil o yüzden hiçbirinin sonucu kesin değil risk çok görülüp sapasağlam doğan bir sürü bebek duydum ☺️ Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🌺
Ozlm-brt Busra_nr2 Busra_nr2 Çok sevindim ben yeğeninizin adına Bulunduğumuz yerde hastanede kadın doğum doktor yok açıkçası iş durumundan dolayı pek eşim izin alamıyoruz Ben de gidince şey yaptırmak istiyorum o yüzden gerekli testleri yaptırmak istiyorum zaten burada pek doktora gidemiyoruz aile hekimi yardımcı oluyor O yüzden içimi de rahatlatmak istiyorum🤗🙂