Gyulche mutlubibekleyis kac haftaliksin canim.benim ayktayken uzun zamandir sert ama.yatarken de sertlesme oluyomu
Cansuyca mutlubibekleyis sert olması sancı anlamına gelmiyor aynı dakika da sürekli sertleşip gevşemesi sancı anlamına geliyor
mutlubibekleyis Gyulche 28 bitiyor neredeyse, yatarken toplanıp sertlik yapabiliyor ama ağrı veya rahatsız olmuyorum, ayaktayken sertliğe dayanamıyorum sadece direkt oturma ihtiyacım oluyor
Cansuyca Gyulche sen yinede 36 ya niyetlenme 38 görür inşallah doktor 34 den sonra sorun yok dedi ama olsun kilo alsınlar beslensinler iyice
Gyulche Cansuyca kismet aslinda canim goz doktoruna gidicam.ben bulgaristanliyim burda gozluk takan anneleri goz doktoruna saliyolar normal yapabikirmi yapmamzmi diye eyer sezeryan derseler ztn buyuk ihtimalle 37 ci hafta da yapabilirler cunku ilk bebeyimi ikerleyen aylarda kaybetim fazla anlatmak istemiyorum yani benim ztn riskli gidiyor mesela ben simdiye kadar her ay 2 kez muayne oldum cunku burda oyle gecen bu ay bebeyimin kalbi 5 kez dinlendi yani bende durum farkli hastanedekilerde taniyor artik beni daha dikat ceviriyolar o yuzden muaynelerim fazla riskli oldu icin ve surekli birsey oldu icin simdid de hemoglobinim dusuk lokositim yuksek cok deil 17 ama bakalim napicaklar
Gyulche mutlubibekleyis canim o bende de oyle ben artik az yiyirum sık yiyorum karnim daha iyi hisediyorum cunku biraz yemeyide fazla kacirdiktan sonra agirlik hisi zaten var daha cok oluyor ve gerginlesiyor rahatsiz edici
mutlubibekleyis Cansuyca nst ye girdim fakat çıkmadı sancı, hergün yada her sertleştiğinde nst ye mi gitmeliyim acile hiç de bir şey yapmadılar ne yapacağım ki
Cansuyca mutlubibekleyis ayrıca bence kendi doktoruna git gündüz . Ben özele takipliyim gece sancıyla gittim nstde sancım çıktı makina bozuk denildi rahiö ölçime bakuldu normal denildi gönderildim sabaha kadar sancıdan uyumadım ve en erken saate doktoruma gittim doktorum rahim ölçüme bakıp nst ye bile baglamadan yatış verdi sancıdan rahmim kısalmış açılmak üzereymiş . O yüzden kendi doktorunda var ne varsa maalesef
mutlubibekleyis Cansuyca rahim ölçüme bakmadılar benim, sancı dediğiniz kıvrandıran bir şey mi ya da ağrı mı böyle rahatsızlık verici? bende ikisi de yok çünkü dümdüz sadece sertleşme var geçmeyen, ayakta durdurmamak dışında rahatsızlık vermiyor
4949zilanerturk Cansuyca bende 23 haftalık oldum benimde karnım sertleşiyor ayakta kalamıyorum belim ağrıyor
Cansuyca mutlubibekleyis kıvrandıran bir şey öyle sertleşmenin verdiği acı gibi bir acı değil alt karna giren ve geçmeyen bir acı
mutlubibekleyis Gyulche az ve sık yemeyi ben de deneyeceğim çok yapamıyorum evet siz deyince farkettim 🥲
Gyulche Cansuyca amin canim salikla aldimizi bir gorsekte rahatlasaknsenin az kaldi insallah herseyin en hayirlisi
SakinaG off kizlar bu kasilmalar sanirim dogurana kadar biz gecmeyecek ya😫nasil bi sey bu hep boyle mi olacaz son haftalarda😫
SakinaG birde esimin ailesinden sacma bi baski basladi ya, hareketsizim gezmiyor ondan boyleymis, sacmaliga bak ya, doktor yatmak dinlenmek lazim diyor, bunlar hayir hareketde olman lazim diyor sen nasil doguracaksin falan🤦🏻♀️
Betren SakinaG hic birini dinleme benim karnım ayakta asiri kasiliyo adım atamıyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmesem yumusamiyo bile senin bedenin en iyisini sen bilirsin yürütüp zorlayinca ne olcak
Cansuyca SakinaG ya böyle bir saçmalık görmedim sen yatmaktan veya karnındaki acıdan zevk mi alıyorsun bu insanları anlamıyorum yürüyüşün iyi olduğunu bizde biliyoruz ama yürünmüyor ve yürüsek Allah muhafaza daha kötü şeyler olabilirken kafalarına göre konuşmaları ya sabır…