Cansuyca Gyulche benimde kasıklarımda aşırı batma var büyük ihtimalle enfeksiyon dan sonuçlarım çıkınca doktor ilaç yazacak . Bide şu an göz ağrısıyla uyandım gözüm enfeksiyon ılmuş kapanmış şaka gibi gerçekten açamıyorum gözümü
Gyulche Cansuyca benim.mantar enfeksiyonum var ve tedavi goruyorum.zaten ilaclarimi bitiriyorum 10 15 gun durup tekrar iciyorum doumq kadar gidicek cunku 2 hafata da bi tekrarliyor bazen 1 hafta benim batmam kasiklarimda vajonamda sanki birsey cekiliyor gibi canim aciyor hastanede sordum.normal.dedi bebek sinirlere baski yapti icin bilmiyorum enfeksiyon icin ztn ilac kulaniyorum hayatimda hic icmedim.kadar ilac iciyorum
Cansuyca SakinaG bazen karnım tam şekilde sertleşiyo bazen sadece bir taraf bazen çapraz şekilde bazen resmen c şeklinde 🤦🏻♀️😅
Cansuyca SakinaG zaten dün doktorum dediki bu doğum kasılması değil bebek büyüdüğü için oluyor Rahim ağzıma baktı kapalı ölçüsü 30 gayet iyi dedi magnezyumunu kullan aksatma dedi . Zaten dünden beri daha iyi ama bazen nefes aldırmıyor bide sürekli erken gebelikle ilgili sıkıntılar yaşadığım için korkuyorum
Cansuyca SakinaG birde sendede şey oluyor mu ani bebek hareketlerini alt bölgende hissediyor musun böyle oraya anlık sızı ve gıdıklanma tarzı bir şey oluyo sanki bildiğşb ayağı kafası ordan çıkacak gibi
Hilaldabaan Cansuyca Canım çok sevindim yükselmiş mi rahim ağzın 30 mm doktor ne dedi hala yat dinlen kendininyorma diyor mu
SakinaG Cansuyca cok nadiren evet asagi tarafta bi agri sanci gibi bi sey hissediyorum, ama saniyelik oyle, o an uzanip kipirdamiuorum geciyor🫠ama oyle cikacak gibi baski falan deil, sanci gibi bi sey. Benim canimi daha cok o sertlesmeler acitiyor🫠
Cansuyca SakinaG benimde uzanırken bir anda sert hareket edince alt bölgemde hissediyorum saniyelik şekilde hareketini 🥹
Cansuyca Gyulche gece uyandığımda gözüm enfeksiyon kapmıştı ve hala öyle ağırıyor ayaklarım karıncalanıyor ödem tutuyorum galiba . Birde vajinamda kasıklarımda yanma batma var iyi hissetmiyorum kendimi ya . Doktor idrar sonuçlarımın temiz çıktığını fakat yinede bi ilaç yazıcam onu gece iç yat diye reçete göndermiş bana onu alıcam bakalım idrarda kanda bir şey çıkmıyor ama neden böyleyim anlamıyorum
Gyulche Cansuyca bilmiyorum canim korkuyorum bazen aciyir kanim cekiliyor gibi nefesim.kesiliyor kar im.sertlestinde seninde oylemi
Hilaldabaan Cansuyca benimde iki gün önce 34 dedi canım ama ayakta kalınca felaket belim falan ağrıyor o yüzden çok da ayakta durmamaya calisiyorun evi gelişi güzel süpürüp akşam yemeğe kadar yatıyorum valla ya
Gyulche Cansuyca benimde temiz cikti ama.amantar enfeksiyonum.var canim bu arada karnin nasil.sertlesmelr.oluyormu
Cansuyca Hilaldabaan hamdolsun seninde normale dönmüş . Evet ayakta kalınca belde ağrı karın sertleşmesi ve aşağıya baskı hissediyorum bende . Ben hiç bir şey yapmıyorum artık çünkü artık ne halim ne dermanım kaldı lavaboya gitmek bile eziyet geliyo artık
Cansuyca Gyulche evet olutor ama artık sadece bir tarafa gibi yada çapraz değişik şekilde oluyor bide lavaboya gittiğimde mesela gece kalktığımda sıkışmış oluyorum karnım taş gibi oluyo