kbra_588 Rojdasmsk hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben şuan araştırıyorum bir özel bir üniversite öyle ilerlemek istiyorum
Freshmom34 morpaqatya9 Allahım hakkınızda hayırlı olacak hastaneyi nasip etsin ve iyi insanlara ( dr ,ebe ,hemşire, ) denk getirsin en kolayından doğumunuzu yapıp kendinizi kuş gibi hissedersiniz inşAllah 🥰
Zuhalsebu zberay ay beni de öyle 2022 eylülde doğurdum ama inek doğursa daha iyi davranılır öyle muamele hala ağlarım yaşadıklarıma kader arkadaşım🩵
ayanarta1 morpaqatya9 devlette üniversite hastanesi seçersen özel oda tutabilirsn sezaryende psikolojik rahatsızlık korkular olursa isteğe bağlı yapıyorlar. Ben özel mi devlet mi sorusundan önce hangi hastane hangi doktor diye sorarım. Bulunduğunuz şehirde ki hastanelerin artı eksi tablosuna bakın size hangisi daha çok artısi varsa onu seçin
Ugu324 morpaqatya9 açıkçası ben devlet tarafliyim çünkü 50 60 bin vermektense onun çocuklarıma harcamayı tercih ederim
morpaqatya9 Ugu324 o kadar parayı bende vermem yazık günah be ama araştırma yapacağım belki uygun bulurum
Gulaysrcn Kmnklm merhaba. dogum yapan tanıdıklarım memnun olduklarını söylüyorlar. Ben de bir kac kez muayene ye gittim memnun kalmıştım. Annemde orda rahim ameliyatı oldu gayet iyi gecmisti. Memnun kalmayanlarda vardır illaki bilemiyorum🙂
Kmnklm morpaqatya9 Niğde’de 2 yıl yaşadım özel hastane dediğiğiniz yer resmen terkedilmiş gibi oraya para verilir mi bilemedim. Doktor tarık bey vardı özel bir kliniği vardı ama doğum için aksaray veya kayseri’de bir hastane iki anlaşmalı diye hatırlıyorum.
Zuhalsebu morpaqatya9 adıma tıklayın üstteki yazıdan tartışmalardı galiba ona tıklayın sonra doğum hikayem birkaç konu altta
Zuhalsebu morpaqatya9 ben normalde adanalıyım ankarada yaşıyordum okul vs sonra ankarada kalmıştım ama ailem adanada, 2 büyükşehir bırakıp bu cehenneme geldim🥲
morpaqatya9 Zuhalsebu okudum one öyle resmen işkence çekmişsin amanın gitmem oraya ben istabulds doğum yaparım bin kat daha iyi burdan birine sordum kesinlikle gitme oraya dedi kadını oraya atıp gitmişler ne gelen varmış ne giden nebicim insanlar var ya insan bile değiller hele o üstünüzü açıp giden kişi o bildiğin canavar.