Rmysaaaa_ Merhaba arkadaşlar. Tüp bebekle 4 haftalık hamileyim. Prednol kullanıyorum 16 mg okuduğum bazı siteler de hamilelikte iyi birşey olmadığı yazıyordu. Kullanıp hamileliği olumlu sonuçlanan bebeğinde bir anomali olan oldu acaba?
Eebrusrmeli Rmysaaaa_ onu gebelik ogrenildiginde ,yarım yarim olarak kulanip 3 gün içinde braktiriyolar doktorunuza sorun yinede
Zeynoyldz38 Rmysaaaa_ merhabâ ilk hamileliğimde alerjıden dolayı kulandım 6 aylıktı ama şimdi 4sene oldu ne kadar kullandım hatırlamıyorum. Sağlıklı oğlum oldu elhamdülillah Şimdi de hamileyim 12 haftalıkken bı seruma katılım verildi kadın doğum Dr. Sorduk birşey olmaz demişti
Bekledigimmucizemm Rmysaaaa_ hiç zararı yok bende kullandım 12. Haftaya kadar hergün 12. Haftadan sonra 20. Haftaya kadar 2 günde bir bebeğim çok şükür gayet sağlıklı bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlıyor doktor verdiyse kullan muhakkak ihmal etme
Rmysaaaa_ Zeynoyldz38 benimkisi de vücut bebeği yabancı madde sanıp atmasın diye veriyoruz dedi ama okuduğum şeylerden sonra korkmuştum içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🙂