Selma-bttl Baharsahiin kanama bitince kırkın çıkınca diye biliyorum ama deneyimleyen varsa bende merak ediyorum açıkcasi
mmozaa Baharsahiin adet görmek gerekiyor diye biliyorum. ben lohusalıktan 1 hafta sonra görmüştüm ve 3. günde takmışlardı. 5 yıl çok güzel korudu yalnız çıkardıktan snra 7. ayda hamile kalabildim ilk 5 ay vücut kendini koruyormuş dedi bana hemşire.
Miracefe_ikranur Spiral sayesinde supriz hamilelik yaşadım oğlum 2 yaşında şuan 37+5 hamileyim 😁 taktircaksan da benim gibi çok guvenme kuzum bi daha bebe istemiyom derken pes peşe oldular
Hilalyrdkl Miracefe_ikranur neden kaynaklanmış ? Kaymış mı acaba öyle şeyler oluyormuş . Bende istiyorum doğumdan sonra düzenli kontrollere gitmek lazım sanırım
Damla22306 Satisati banada doktor 5 yıllık dedi ama bilmiyorum aşko hormonlu mu hormansuz mu bakır mi ucu çatal gibiydi 2 tane böyle hangisi diye sormadım 9 ay oldu bende taktıralı
Satisati Damla22306 devlette hormonlu siprali çok adet kanaması olanlara takiyorlarmis doktor öyle demişti
Ayslyns 40 çıktığında gidip taktırmıştım o sıra herhangi bi kanamam yoktu ama yine de takıldı bana 5 sene korundum çıkarttıktan yaklaşık 10 ay sonra hamile kalabildim