emirtimr1 böbreklerim çok kötü ağrıyor sanki şişiyor gibi doktoruma yazdım bugün oazar olduğu için şahir hastanesi bakar dedi orasıda çok dolu gitmek istemiyorum böbrek ağrısı yaşayıp ne yaptınızda geçti yardımcı olursanız sevinirim ya lütfen
Merve_3351 emirtimr1 ağrı yok bnde böbrek buyumesi var Hamilelikte oluyormuş sende ağri yapmış olabilir
Seval88 emirtimr1 Bende de olmuştu ama taş varmış Ben 1.5 Lt suya 1 maden suyu 1 limon sıkıp içiyordum o iyi geliyordu 3 Lt içmen lazım
emirtimr1 Ahsksdk aslında bugün ortalama 2 litre su içtim susuz değil de soğuktanmı bilmiyorum çok kötü sanki içerde şişiyor gibi
Merve_3351 Ahsksdk Çoğu hamileikte özelikle sağ böbrek de büyüme oluyor büyüme fazlaysa ona göre önem aliyorlar Bendede var Belki agri onun içindir cunki büyünce agriyornus
emirtimr1 Merve_3351 bilmiyorum inajın doktorum yarın ürolojiye yönkendirdi ama dayanamıyorum ağrıdan
minnosmakarna Bende yarın urolojiye gidicem benimde sağ bobregimde aşırı ağrı var dayanilacak gibi değil acilde maalesef birşey yapmıyorlar
emirtimr1 Seval88 askında benim çocukluğumdan kaynaklı yaşadığım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden böbreğim hasar görmüştü yani siz 3 litre içiyorsunuz ya benim 4.5/5 litre içmem lazım ama işte çok aksattım keşke yapmasaydım hastaneye acile nasıl gittim bilmiyorum acıdan baygınlık geçiricek raddeye gelmiştim sadece ağrı kesici vurdular yarın ürolojiye gideceğim
minnosmakarna emirtimr1 bende bugün urolojiye gittim sağ bobregimde genişleme başlamış ilerlerse katater gibi birşey takilabilecegini söyledi maalesef 😔 inşallah gerek kalmaz böyle şeylere sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aliriz
emirtimr1 Merve_3351 evet hem enfeksiyon hemde aağ böbreğimde genişleme çıktı ne gibi tedavi uygulamıyor acaba şuan sıze
Xmom emirtimr1 kaç haftaliksin bilmiyorum ama sakın ihmal etme canım. Ben de 35de sanciyla gittim meğer böbregimmiş. Böbrek buyumesi olmuş son dereceye gelmiş hatta. Hiç ihmal edilecek bisey degil insalalh biseyin yoktur
minnosmakarna Xmom merhaba çok geçmiş olsun size nasıl bir tedavi uyguladılar beni. daha 19 haftalık takip edicez genisleme ilerlerse katater takicaz dedi
Merve_3351 emirtimr1 kaç mm genişlemiş Enfeksiyon için 2 tur antibiyotik fitil iğne kullandim geçmedi Böbrekde 2 gün sonra tekrar bakicaklar büyüme devam ediyormu diye