Anne2509 Sizce bir ilişki var mı? Gebeliği hareketsiz geçip 40. Haftadan önce doğuran ya da gebeliğinde çok hareketli olup pilates vs yapıp da 40. Haftadan sonra doğuran anneler varsa yorumlarını yazabilir mii 😊
Yasemincee26 Anne2509 arkadaşım çok hareketliydi hiç yerinde durmadı işe her gün yürüyerek gitti geldi. Temizlik yemek son haftasına kadar kendi yaptı. 41 de doğurdu ve doğumu çok zor oldu iki gün hastanede yattı makatına Kadar yırtıldı. Bence hareketle asla alakası yok
denizalismom Anne2509 hamilelik boyunca çok hareketliydim hala da hareketliyim ,gezmediğim şehir düğün kalmadı 38+2 yim açılma bile yok 🤷🏻♀️
Lvbmy Anne2509 benim spor hocam hamileliği boyunca fitness yaptı spor yaptı sonra bebek doğmadığı için sezeryan olmak zorunda kaldı
Kelebegimmm ben ilk hamileligimde 40 haftamda dogurdum.hamileligim boyunca cok haraketsiz oldum hatta 30cu haftada kanamam okdu 38e kadar yattim diye bilirim.basit ev isleri yapiyordum dinlenerek.dogumum zor oldu diyemem.suni sanciyla 2-3 saatde dogurdum.gunduzunden suyum geldigi icin suni sanci vermislerdi.
Anne2509 Kelebegimmm ben çok hareketsizim hamileliğimin başından beri ve bebeğin 41 42. Haftalara kadar gelmemesinden korkuyorum sezeryan ya da suni sancı da istemiyorum ama o zaman daha hareketli mi olmam gerekiyor acaba🤷🏼♀️
Kelebegimmm Anne2509 keske hersey istege gore olsa🥲onemli olan bebeklerin ve annelerin sagligi.nasil bir dogum oldugunun farki yok.boyle seyleri fazla kafaya takmayin🤗
Aybukealtintas İlk gebeliğim çok hareketliydim, sürekli yürüyüş yapardım, gezerdim, ev bile taşıdım yerleştirdim, 41. Haftada dogum yaptım 😌
Anne2509 Aybukealtintas Yasemincee26 denizalismom Hareketle ilgili olmaması içimi rahatlattı teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 💕
Anne2509 Kelebegimmm öyle tabi ki ancak sezeryan bana normal doğumdan daha zor geliyor nedense. Suni sancı da biraz zor oluyormuş sanırım bu sebeplerle istemiyorum ama tabi bebeğimin ve benim sağlığımız ne şekilde iyi olacaksa o şekilde bir doğum olsun inşallah 😊