Cnnyldz Merhaba kızlar , 4 sezaryenim var 3 ü yaşıyor , Dördüncüye hamile kaldım. Spiral ile.. Korkuyorum açıkçası, aranızda 5 kere sezaryen olan oldu mu? Doğumda bağlatmayı düşünüyorum, ama doğumdan korkuyorum 😩
1anne3bebe Cnnyldz merhabalar benim 3.sezeryanım olacak araları yakın diye endişe duyuyordum. Yaşım genç ama bağlatmak istiyorum dedim doktoruma. 4. Sezeryanı olamam riskli diye. Fakat doktorum bana şöyle dedi. Aralarında 4 yıl bırakırsan ben sana 4ü de dogurturum,5 i de dedi. Bununla ilgili makaleler var dedi. Bende sağlıkçıyım,doktoruma çok güvenirim. Üç bebeğiminde doktoru kendisi.Bilmem sizi rahatlatır mı bu açıklama. Umarım araları kısa değildir.
Cnnyldz Cilginanne2bebeli68 evet , hemde rahim agzındaydı. Oysa ki kontrollerime falanda gidiyordum ne ara kaydı anlamadım hissetmedim de 😩
Cnnyldz 1anne3bebe çok teşekkür ederim yorumunuz için ❤️ İlk oglumu 1 aylıkken kaybettim daha sonra kızım oldu. iki sezaryen arası 1.5 sene. Büyük kızım 8 , ikinci kızım 5 , oğlum 15 aylık Son iki sezaryen arası 2 yıl bile olmayacak 😢 üstelik son randevumda Rahimde iyi huylu tümörden bahsettiler 3 santim boyunda..kiste benzer bisey dedi ama kistte değilmiş fibrom adı.. İlk defa başıma geliyor.. oda ayrı dert. Ne yapacağım hiç bilmiyorum aldırmayı asla düşünmedim ama ilerisi korkutuyor beni 😞
Cilginanne2bebeli68 Cnnyldz bendede vardi ilk 3 ay sıkıntı yoktu ama 8 ay aşırı kanama oldu ne halde diye gittim aşırı şekilde kaymis sans eseri hamile kalmamıştım cikarttim 3 ay sonra kaldim hamile suan o spiral ne halde peki
1anne3bebe Cnnyldz bir aylıkken derken dogduktan sonra mı 🥹 herşeyde bir hayır olduguna inanıyorum ben spiralle hamile kalmanız,tümörünüzün olması belki onlara şifadır. İyi bir hekimle iletletin sürecinizi. Her ikiniz içinde ,çocuklarınız içinde herşey çok güzel olur umarım 🙌