Lavinya21 birkizannesi21 ayy bende bazen doğsun diyorum da bazende böyleyim artık ne diyeceğimi şaşırdım korkudan bende 😂
Semolinko Nlla bende o doktora bir kere gittim gitmez olaydım asla memnun kalmadım muayene parama yazık oldu onuda geçtim bence Avrupa tıp doğum için çok yetersiz mahallenin minik bakkalı gibi
Lavinya21 birkizannesi21 ayy kız bana diyorlar Diyarbakırlılar cesaretlidir dedim ben onlardan deilimmmm bende yok cesaret ayaklarım uyuşuyor yaa😂
birkizannesi21 Lavinya21 merak etme benimde senden farkım yok🫣😂 hasaneye bile gidiyorum hani muayene için elim ayağım titriyor 😂
Nlla biryetmezikincisiolsuun Ben ilk doğumumu da orda yaptım. İlk çocuğumda diğer hastaneler çocuğuma down sendromu olabilir yüksel ihtimal dediler hoca bana h korkma yok öyle bir şey dedi o günden beri ona gidiyorum çokta iyi bi doktor bana çok ilgili
Lavinya21 birkizannesi21 ah sen bide beni gör kan bile tutuyor beni ya🥴 ne yapicam bilmiyorum annem dio sen nie birazcık bana çekmedin😂
birkizannesi21 Lavinya21 ah senin benden daha betermiş ya benimde eşim dalga geçiyor kızım biraz korksa sana çekmiş diyor 😂
Lavinya21 birkizannesi21 😂😂😂😂😂 o lafı bende yememek için hep diyorum anneme ve babasına çeksin yaa bana çekerse kızım bu korku konusunda çok sıkıntılı çok 😂
Lavinya21 birkizannesi21 benim 23 haftalık ♥️ aşkım bak Beylikdüzündeki doktora giden bir hamişimiz var çokta memnun😍