34377824 Kızlar akıntı gibi değil de daha çok jel, jole gibi yeşil renkli bi şeyler geliyor parça parça nişan olabilir mi 38. Haftamdayım
Haticeburak06 34377824 nişan değilsede enfeksiyon kapmış olabilirsiniz son haftalardasınız önemli bi durum tabii biz net bilemeyiz ama🤷🏻♀️❤️
gzm_42 34377824 şeffaf oluyor nişan ama yesilse hemen doktora git seni korkutmuş gibi olmayım ama benim oğlum karnimdayken kaka yapmıştı yeşil yeşil gelmişti suyum fazla bekleme sende ama dediğim gibi ben böyle oldum diye sende öyle olacak değilsin stres yapma
34377824 Kızlar nişanmış o gelen 5 cm açıklığım varmış yarın sabah yatışım yapılacak dualarınızı beklerimmm 🥹💙
seymaa7 34377824 ya tam olarak nasıldı benim çok enfeksiyonum olduğu için ayırt edemiyorum su gibi yemyeşil akıntı oluyor hep birde nişanda miktar ne kadar oluyor benim bahsettiğim akıntı günlük bir avuç dolduracak şekilde geliyor neredeyse
Edaerdem5203 34377824 evet nişan sümük gibi aynı ay ne kadar güzel bende 1 haftadır 3 cm açıklıkla bekliyorım
Gggg-12 Canım hastaneye git yeşil akıntı pek normal değil nişan ya beyaz olur ya kahve yada kırmızı lekeli
34377824 Cicekmelisa hastanem çok yakın bende orda çalışıyorum zaten doktorumda beni tanıdığı için eve gönderdi sabahı bekliyoruz
Cicekmelisa 34377824 bnmde hastane yurume mesafesindeydi 4 cm acıklığım vardı suyum fazla oldugu için hemen yatışımı yapmışlardı zaten doktorda dedi suyun fazla olmasaydı sancını evde çek derdim ama suyun evde gelirse kordon sarkması olabilir diye göndermemişti
Cicekmelisa seymaa7 jöle gibi yapışkan bir şey 36. Haftamda gelmişti ilk daha sonra ara ara gelmeye devam etti 39. Haftamda kanla karısık bi lekelenmem oldu zaten sancıda cekiyordum o gun diğer gunu doğurdum☺️