Maviii Rose21 bu işler biraz nasip kısmet canım bende 39. haftada gelmiyor filan diyordum 39+1 de suyum geldi o gün doğum yaptım.. ağrı sancım yoktu üstelik her şey anlık gelişti
Hilallalal UlkerSD anladım canım tamam dikkat ederim benimki de haftada 100 alıyor ama kaç seferdir gidiyorum ölçmüyor başı çok aşağıda diyor sürpriz olacak artık kilosu. Bana da devamlı takipte ol dedi Allahtan hareketli bebek de çok stres yapmıyorum hareket etmiyor diye.
Rose21 Sedayznn beni doktor zorluyor bu hafta doğdun doğdun diye. Saçmalıyor beni strese sokuyor. 41 e kadar beklemek istiyorum ben.
Annesininbalbocugu Rose21 Galiba ben dogurcam 40 hafta su bugün nişanım da geldi çok şükür 🤗 Dua edin arkadaşlar doktor bugün yarın gelir demişti zaten 🤲🏼🤗
Rose21 Es5ra bir belirti yok. Çok nadir coooookkkk hafif âdet sancısı başlıyor bir kaç dakika sonra geçiyor. Ne su ne nişan. Kasık ağrısı aylardır var ama o belirti değil bebek ters diye ağır diye ağrıyor. Nst desen sancı yok. En son doktor suyu çok az azalmış dedi. Yarın yine kontrol var. Bebek iri doğar diye 41 i beklemek istemiyor. Ben de beklemek istiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Çevremdekiler erkek bebekler 9 ay 10 günü genelde tamamlar diyor ama gel de doktoruma anlat. Heralde benim doğuracagimi düşünmüyor.
Rose21 Annesininbalbocugu ay cnm hadi hayırlı olsun inşallah bir avazda biter her şey. En azından belirtiler başlamış. Bugün tam 40 ı mı doldurdun?
Aytac_Guven Rose21 40haftayı doldurdugum gün doğum yaptım ben son zaman hareketlerini hıss etmedim diye kontrole gittim oradan hemen yatısıım verildi 2gun suni sancı cekdım
Rose21 Aytac_Guven doktor bana suni vermem dedi. Sebebini anlamadım. Sezeryan olur dedi. Durmadan bebek iri diyip duruyor. Sebebi bu heralde. Iri dediği de 3.700 dü en son. Cumaya kadar 3.900 olur. Denemekten ne zarar gelir belki ben doğurabileceğim yani. Riske girmek istemiyor heralde.
Es5ra Rose21 😂 herşey iyi hoş da benimkisi de kız🤦♀️ kız bebekler 41 i beklemez derler hep ama bi belirti yok.bu dan önceki haftalarda haftada bir de olsa 2 3 saat sanvı çektiğim oldu ama şimdilerde tık yok Allahm hayrlısını versin bende normal istiyorum ama bu gidişle sezeryan yolu görünüyor sanrm🙄
Annesininbalbocugu Rose21 İnşallah rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip eder 🤲🏼 Evet canım bugün tam 40 oldu sanciyla uyandım az önce sancılar geliyor gidiyor 🤗 Yolluyor işte bugün yarın inşallah gelir
Aytac_Guven Rose21 devlette ilk sunı sancı veriliyor sonra olmazsa açılma fln hemen sezeryan bazen yanılıyorlar kilo konusunda banada oglum 3 kilo 500gram dedi 3kılo 130 gram dogdu
Rose21 Aytac_Guven e doktorum kendisi dedi yanılma payı olabiliyor ama iri bebek olduğuna eminim diyor. Özele gidiyorum. Suni vermek istemiyorum dedi sebebini anlamadım. Direkt sezeryan diyor.
Es5ra HilalAkif riskli diyorlar daha fazla kalması.benimde ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorm doğum belirtisiini anlayabilirmiyim ters giden bişeyler var mı bilebilirmiyim bilmiyorm🤦♀️