Aysusenn Powergirls raporunu muhasebe teslim ettiysen raporu işleyecek doğumdan sonra da dr sana sekşz haftalık rapor gene vericek vereceği zaman muhasebeyle görüş benim ben ikinci raporu da aldım diğerini onaylar mısınız. Onayladıktan sonra bi hafta içinde yatıyor hesaba
Cicekkiz20 Powergirls Bende SGK yi arayıp sordum artık doğumun gerçekleşmesi gerekiyormuş ondan sonra yatiyormus ilk postu dogum sonrası raporu da 8 hafta bittikten sonra yatiyormus yani her türlü rapor bitişinde yatiyormus SGK daki adam bana öyle dedi
Adabp Dlnky öyle değil ilk 520 tl yatmıştı oda doğum sonrası hiç doğum öncesi yatmıyor hepsi doğumdan yaklaşık iki hafta sonra ilki ödeniyor ufak bir rakam sonra parça parça
13Gamze08 Ben bilerek ilki canlı doğum belgesini götürmenizle yatıyor canlı doğumlara yatırıyorlar bunun icinde doğum belgesi gerekiyor ikinci yarisida doğumdan sonraki rapor bitince ben böyle biliyorum
13Gamze08 Powergirls araştırabilirsiniz tabi bende bildiğim kadar söylüyorum benim öğrendiğim buydu doğum gerçekleştiğinde canlı doğum belgesi aliniyo hastaneden veriliyo isyerine sonra ilk part yatiyo diye biliyorum
Powergirls Aysusenn yolladim canim muhasebeye işleme almıştır raporlu gozukecegim ceza yer yoksa iş yeri rapor islenmezse
Aysen55 Merhaba sigortanız devam ediyor mu ? Bende 37 haftamda çalışamaz raporu aldıö fakat benim sigorta çıkışımı yapmışlar
Cicekkiz20 Powergirls evet daha önce öyleymiş geçen sene falan hep 3-4 kereye boldurup alanlar falan varmış ama artık sistem değişmiş rapor bitişinde yattigini söyledi bana
Powergirls kubra9692 devlet memuruna ödeme olmuyo rapor parasi maaşını alacağın için. 1000 tl gibi ücret olacak doğum ve emzirme diye toplamda