Elid Limonlukekkk baya fazlaymış bide suit odaları güzel hemşeriler ilgili güler yüzlü. Önceki doğumu medicana da yapmıştım memnun kalmadım hastaneden
Elid Ygmr01 evet bide öyle serum yiyip çıkılacak konuda değil doğum olunca insan bebekle rahat etmek istiyor
Limonlukekkk herhangibiri asla o para etmez ben acıbademın karşısındaki hastanede hemşireyım hemşire potansiyelini falan biliyorum oranın 😂 vukuatlarını da 😂
herhangibiri Limonlukekkk banada yüksek geldi, farklı bi doktor arayısına girdim, gittiğim yeni doktor memorial bahçelievlerde olacağını söyledi ama henüz fiyat konusmadık
Zeynepyrk Denizenes aa bende oraya gidiyorum normal sezeryan farkmez 25 bin diye soylediler 39 haftadayim bende
Ygmr01 Annesloading esenyurt civarından ben de fiyat alacağım. ama işte hepsine tek tek gitmek gerekiyor telefonla aradığımda gelip görüşmeniz lazım demişlerdi
Sweetpumpkin Dmtdzgn olabilir, biz Dr.Özgür hanıma gidiyoruz, bilerek fiyat alalım dedik, doğumda sürpriz olmasın diye. Ama zorunlu sezaryen değil, planlı sorduk, hastane yatışı da 2 gün dediler, anesteziler de içindeymiş.
Semolinko Lavinya21 şuan güncel fiyatlar hakkında bilginiz varmı benim doktorumda Özcan beyde sezaryan 20 bin TL diye hatırlıyorum ben
Lavinya21 Semolinko vallahi ben yılbaşından baya önce aramıştım daha o fiyatlar söylemişlerdi siz arayınca 20 binse şuan daha fazladır
Hilallaylizz Ygmr01 Esenler güney hastanesi normal 7 sezeryan 10 medilife bağcılar normal 11 12 sezeryan 17 20