Ygmr01 Doğum için hastane arayışındayım. Şahsen uygun yer arıyorum. Ve çoğu hastane ücret bilgisini yüz yüze veriyor. Doğum ücretlerini öğrenenler hastanesi ile yazarsa çok memnun kalırım🌸
umrumdadegil Ygmr01 nerede arıyorsun canım onu söylerseniz daha iyi olur Avrupa yakası mi Anadolu mu hangi çevre
Lavinya21 Ygmr01 ben avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum Özcan hoca en son normal 13 sezeryan 16 18 civarında biseydi diye hatırlıyorum
Tuba-M55 Ygmr01 beylikdüzü medilife a gidiyorum bu hafta hem detaylım var hem kontrole gidicem fiyat da öğrenmek aklımda öğrenince paylaşırm inşallah
Sweetpumpkin Ygmr01 Türkiye Hastanesinden ücret aldık 2 hafta önce. Normal doğum- 27500, sezaryen - 29000 dediler. Yani öyle anlaştık biz de, doğum Nisan’da olacak
Semolinko Lavinya21 şuan güncel fiyatlar hakkında bilginiz varmı benim doktorumda Özcan beyde sezaryan 20 bin TL diye hatırlıyorum ben
elmaelmaelma miranatlas +10 mu? 🫢 hani +2 falan duydum ama bu kadar fahiş fark duymamıştım mesai dışı için. Ben ilk doğumda pazar sabahın köründe gitmiştim, yine de mesai dışı diye bir para alınmamıştı. Hastaneler de doktorlar da iyice ticarete döktü işi.
miranatlas Ygmr01 onu sormadım maalesef ama sanırım bir tane nöbetçi doktor oluyormuş o da belli günler
Dmtdzgn Sweetpumpkin Bize de 3 hafta önce zorunlu sezeryana 31 bin dediler. Nisana kadar bu şekilde olduğu belirtiler. Doktor perinatolog olduğu için mi acaba
littlechick Ygmr01 Medipol Bahçelievler normal 16500 sezeryanda 24000 diye biliyorum. Tabi doçent doktorların ki farklı mı bilmiyorum çünkü dç dr muayne fiyatı farklı
Ygmr01 littlechick muhtemelen farklıdır. İstinye liv de muayene ücretleri de farklı doçent doktorların
yeschef-13 Ygmr01 bende Avrupa yakasında oturuyorum ama hastanem anadolu yakasında altunizade de köprünün direkt bittiği yer olduğu için 15-20 dakika sürüyor gidişimiz ama ne tarafta oturduğunuza da bağlı tabi benim evimde köprüye yakın avrupa yakasında bir hastaneden daha kolay gidiyorumdur ama 💐😂
Ygmr01 yeschef-13 ayy ne kadar güzel☺️ ben trafiksiz yapamıyorum😂 bahçeşehir esenyurt tarafındayım ama her hastane işimde ya eyüp tarafı ya da esenlere gidiyorum dönüşte de aileme uğramak için☺️ avrupanın her yeri olur benim için yani