Pellini kızlar sağlık ocağına dün sabah kan verdim sonucu bugün hala çıkmadı e nabıza yarın çıkarmı acaba. sabah doltora gidip göstericektim😔
Smys Kızlar hafif lekelenmem oldu acile geldim alttan ultrasonla baktılar bebek kordonj ve bebeği gösterdi ama eşini göremedim dedi bu ne sorun ediyor anlayamadım
Nezahatozen Smys böyle net konusmadıklarında sinir oluyorum insanlara net söyleseler hersyi keske bilmeyince böyle kafaya takıyor insan
Anneadayyyy yildizha içine sinmediyse doktorunla bir kez daha görüş ona göre kullan yada başka bir doktora görün endişelerin belki gider internette bazen çok strese sokacak bilgiler olabiliyor maalesef 😑
Nezahatozen Zeliha1818 tamam canım insallah iyidir ya normalde hayatta geciktirmezdim ama hayırlısı bakalım
Smys Nezahatozen simdi kendi doktoruma gittim bebiside gördük kalp atısınıda gösterdi yeni oluştuğu icin dinltemedi cok şükür 🙏🏻🙏🏻
Kubraakgn0 Anneadayyyy İnşallah ama bu rahim agrısı ve bulantılar beni mahvediyor ne yapabilirim bunlar için
Yebucum Kubraakgn0 bana serum yazdı ve ilaç sabah akşam olarak ekledi sizde danışın size de verilecektir
Anneadayyyy Kubraakgn0 hiç fikrim yok benim bulantılarım yok şimdilik çok şükür ama kasık ağrılarım var bazen şiddetleniyor doktor normal dedi oluyormuş ilk haftalar hamile olduğumuz içinde herhangi bir ilaç vermiyorlar işte bol bol dinlen dedi
Kubraakgn0 Yebucum Geçen gittğimde söyledim hamileliğin ilk başlarında olan bulantılar bebeğin geliştiğine işaret o yüzden bulantıları kesmek istemiyorum kraker beyaz leblebi filan yiyerek idare edelim kuru besinler kızarmış ekmek filan dedi ilaç yazmadı o yüzden rahim agrısıda normal içinde büyüyen bişey var kaslar alışmaya çalışıyor şu durumda parol bile veremem dedi kese etrafında kanamalar oluşmuş onu tetikleyebilir dedi
Kylnazli Merhaba bende 5+6 yım kızlar sürekli akıntım var , ve arada rahim ve vajinamda ağrı oluyor sizce normal mi , progestan , oksapar kullanıyorum daha önce iki düşüğüm var riskli gebeliğim o yüzden 🥲
Ayca517 Merhaba 5+4 diyor fakat sat 3 şubat 29 unda 52.8 beta 8 martta 972 çikti 8 martta 4 haftalikti kese flan gorulmedi. İki gun once kahverengi lekelenmem oldu boyle akintimin icinde hafif hafif oncesinde de agrilarm vardi. Diyorum acaba adet tarihimle uyusmuyor gibi yarin bi kan verip betaya baksam mi ki diyorum ama çok sukur agrim sizin kalmadi goguslerimde buyudu ikinci gebeligim olacak nasip olursa🫣
nununundunyasi Ayca517 inşallah canım sen gene beta takibi yap bence 1500 üstünü görürsen vajınal öuayeneyle keseyı görmüş olursun ondan sonra da baktırmazsın zaten beta