Tugcecimbisn nununundunyasi tek başıma gittim tabiki heyecan çok oluyor kalp atışı için eşimle gideceğim ben sağlıkçıyım o yüzden hastanede boş vakitte gidip baktırdım
nununundunyasi Tugcecimbisn ah ne güzel 🫶🏻 ben de sağlıkçıyım ama kendi hastanemde muayene bile olmak istemiyorum o kadar kötü 😂 kan baktırdım sadece. Kese için özele gidicem nasipse
Durux Benim de SAT 27 ocak ama ben yumurtlama takibi mi yapıyordum yumurtlamama adetimin 17. Günü oldu normalde 14. Gün oluyormuş sanırım 3 gün geç oldu benim geç döllenme diye buna mı diyorlar acaba
Aabbccc nununundunyasi şimdi özel kliniğe gittim kesinlikle bir şey yapılmaz dedi kesinlikle yani ama dolguluk değil çok fazla bir çürüme yok ama röntgen de belli olur dedi röntgen de çekilmiyor o yüzden geldim sadece parol içilebilir dedi 😟
nununundunyasi Aabbccc aa tüh 🥹 dikkat ediceksin kuzum o zaman. İnşallah ilerlemez dediğim gibi o tarafla çok yememeye bak. Karanfil, parolla atlatırsın inşallah 🙏🏻
iremsevinc nununundunyasi 6+3 um bende arada kasık ağrısı ve Cok sık mide ağrım var belim iş yapınca ağrıyor birde mantar enfeksiyonuna yakalandm 😔😔 5+0 da keseyi gördük yarın inşallah hem bebeği gorcez hem kalp atışını umarım görür duyarım 🥰
nununundunyasi iremsevinc normalde var mıydı canım mide ağrın? Çok yormamaya çalış kendini ev biraz beklesin bu aralar hala yerleşmeye çalışıyor belli ki ağrıdan ötürü. Yarın güzel haberlerinle ve tecrubelerinle gell 🥳🥳
Nissyoo Benimde sat 24 ocak 5+4 doktor yarın bidaha gel bakalım dedi bilmiyorum hangi haftalarda görebiliriz bebeği acaba🥹
nununundunyasi Nissyoo kişiden kişiye göre değişiyor bu galiba ya. 5+6 da gidip hem kese hem kalp atışı duyan da var. Yarın tekrardan bilgilendir bizi 🌸
Seyhan000 Kızlar bende 5+1 haftalık gebeyim şimdi kahverengi az akıntı ve mercimek kadar kahverengi pıhtı gelmiş sorun teşkil eder mi sizce haftaya pazartesi bebek gelişimi diye gideceğiz ama bu durum olduğu için yarın gitmem gerekir mi normal midir
nununundunyasi Seyhan000 akıntı elbette göz ardı edilir ama söylediğin pıhtı anlamlı bir pıhtı ise bence gene de git riske atamazdim ben. Burda bilen de çıkar belki başına gelen olmuştur onlar da yorum yaparsa 🙏🏻
Nissyoo Eminexxx ben de 5+4 üm doktor yarın tekrar gel bi bakalım dedi sadece keseyi görebilmiştik geçen hafta, sizin bebek göründmü acaba kalp atışı hangi haftalarda oluyormus
Eminexxx Nissyoo keseyi gördük biz 15 gün sonra gelin kalp atışı için dedi salı günü 15 günümüz olacak inşallah kalp atışını duyarız
Nissyoo Eminexxx inşallah hayırlısıyla duyarız ben de yarın gideceğim devletteki doktor gel dedi, özelde ise randevum 11 mart bakalım aynıymış haftamız buraya bilgilendirir misiniz doktora gidince🌸
Nrsh_3355 nununundunyasi 4+4 olarak ilerliyorum dün beta 1004 çıktı yarın yine gidicem bakalım uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum 🙈☺️
Arya10 nununundunyasi ben uygulamaya göre 5+4üm daha kadın doğuma gitmedim 3 gün sonra gideceğim inşallah gözükür ☺️
Aabbccc nununundunyasi aynen canım mecburen idare etmek zorundayım 😟karanfili koyacam ağzıma parolda içecem bakalım inşallah geçer 🙂
iremsevinc nununundunyasi ay inşallah ya yoktu bu kadar şiddetli ama ben Kasım’da kürtaj oldum Şubat’ta hamile olduğumu öğrendim işte daha üstünden 3 ay bile olmamıştı 2.5 ay falan tekrar hamile olduğunu ogrendm belki rahim tam toplanmamasti ondandir bu kadar ağrım diyorum tek duam bebeğim iyi olsun yarin kalp atışını duyayım yeter bana