Sinemkayabasi Merhaba kızlarr size birsey danismak istiyorum normelde son adet tarihine gore 7 haftalik gebeyim ama dun kalp atisi icin kontrole gttigimde bebegin 5 haftada kaldigini soyledi doktor vajinal muayne etti sonradan orda kesenin icinde bi kipirti gordu progestana baslatti sizce bi umut devam eder mi gebelik. İlk gebeligim cok üzgünüm.
Anneadayiii Sinemkayabasi geç döllenme olmuş olabilir. Benimde adet tarihim ile uyuşmuyor gebelik tarihim negatif düşünme. Kese yerleşmiş ise kalp atışı daha sonra duyulabilir. Doktorun ne zaman gel dedi dikkat et bu dönemlerde ilk dönemler çok önemli
Sinemkayabasi Sinemkayabasi Anneadayiii evet bende gec dollenme diye düşündüm ama gecen hafta 7 mm di kese 1 haftada sadece 8 mm olmus 1 mm artimiş kafami karistiran bu oldu insalah haftaya guzel sonuc alirim diye umut ediyorum 🥹
Anneadayiii nununundunyasi 6+3 ile aranıza katıldım bende 3. Gebeliğim. 5+1 de kese göründü. 7. Haftada tekrar gideceğiz kalp atışı için. İlk iki gebeliğimde asla bulantı vs yaşamayan ben bunda bulantı baş dönmesinden ve kokudan mahvoldum. İlaç kullanıyorum bulantı için yine de fenayım 🤢 önerilerinize açığım
nununundunyasi Anneadayiii ah canım ya 🫂 7.haftada kalp atışlarını duyarsın inşallah mutlaka doktoruna bulantinin olduğunu söyle bana öyle demişti çünkü olursa haberim olsun diye bol istirahatle (artık çocuklarla ne kadar mümkün olursa) ve sıvı alımıyla geçirmen gerekiyor bu süreci. Limon ya da zencefil iyi gelebilir bulantılarına. Tuzlu kraker de yanında hiç eksik etme. Ciddi boyuttaysa doktorun ilaç yazacaktır zaten
Irem19 Seyhan000 yok canım karın ultrason dan baktı kese büyümüş ama haftamdan küçük 4+5 daha ama reglime göre 5+6 olması gerekirken 1 hafta küçük o yüzden duyamadım 10 gün sonra gel dedi
Seyhan000 Durux aynı canım bende 6+0 sadece arada kasık ağrısı ve bel sırt ağrım var başka belirtim yok çok normal herkesin farklı oluyor
Niluka Merhabalar ben de şuan 5 haftalığım. İlk muayenemi 7.haftama aldım sizce geçmi? Kalp atışlarını rahat duyalım biraz ilerlesin diye acele etmedik.
Hyryaytn9004 Niluka en iyisi bence ben gittim 5 haftayim ama sadece keseyi gördük 2 hafta sonra gelseydin keşke dedi gün verdi.
xpapatya Merhaba, Bebek zıbınları üzerine istenilen tasarım ve baskı hizmeti alabileceğiniz bir firma açtım☺️ ‘’Aras Baskı Evi ‘’ firmamızın ismi Instgrm da bir çok modelimiz var☺️ Ben de yeni anneyim ve ürünlerimiz %100 pamuk 🦋
nununundunyasi gamzebngaa_dmr şükür yükselmiş gene betan. En iyi sonucu doktor muayenesi belirleyecek canım o güne kadar içini ferah tut kendine dikkat et. Kan sonucun inşallah iyidir
nununundunyasi YagmurCan11 amin canım benim hoşgeldin aramıza 🌸 2 haftaya kesin duyarsın kalp atışını 🩷
Ozyy06 Az önce doktordan geldim ben tüp bebek ile hamile kaldım 2 embriyo konulmuştu. Kendi doktorum tek kese görmüştü. Başka doktora gittim bugün Şu an 5 hafta 6 günlük ikiz olduğunu öğrendim kalp atışlarını da dinledik mercimeklerin 🥳isteyen herkese nasip etsin Allah 🙏🏻
nununundunyasi Ozyy06 ayy çok sevindim senin adına 🥹 ne güzel ikizlerimiz de var sağlıkla büyüsünler 🫀🫀
sedaaa- Ozyy06 hayırlı olsunnn canım sağlıkla kucağına al inşallah. Beta değerlerin kaç kat arttı acaba