nununundunyasi Evet kızlar, takip değerlendirme e birazcık da karşılaştırma adına hepimiz buraya yazarsak hafta ve günleri birbiriyle aynı olanlar konuşup değerlendirebilir hem de henüz çok yeniyken bilgi paylaşımı yapabiliriz 🌸 ben 4+6 oldum bugün sizlerde yazarsanız birlikte ilerleriz. Bildiklerim ve gördüklerimi etiketlicem siz de etiket yaparak buraya çağırabilirsiniz 🫶🏻 @Seyhan000 @dilankaras @Durux @Smyra_dlk47 @Yeni_AnnnE2 @Rukiye_27 @Sema3425 @Arbuk5234 @Kr6543 @Fulyalife @Ecemdnlnmz @cglcetin0 @Havvabaht @Eminetan @Kubi12 @[silindi] @Biyiklikedi @Papatyaa2 @Eminexxx @Betull0000 @Seyhan000 @Aabbccc @Ayazmom___ @Nrsh_3355 @Elvin99
Aabbccc nununundunyasi bende 4+5 günlüğüm canım 1 gün var aramızda ara ara kasık ağrısı giriyor bı de bel ağrım var üstüne çürümüş bir dişim var ve ağrı yapıyor yeni ağrımaya başladı 🙁
Eminexxx nununundunyasi bende 5+6 oldum bugün halsizlik yorgunluk ve mide bulantısı var benim bide aşırı sırt ağrısı var salı günü kalp atışı için gidecez bakalım artık hayırlısıyla inşallah duyarız
nununundunyasi Aabbccc ağrılar bende de var kuzum keşke dişlerini kontrol ettirseydin inşaallah sıkıntı çıkarmaz sana. O tarafla bi şey yememeye bak ve karanfil koyabilirsin ağzına. Benim planlı gebelikte bütün diş problemlerimi hallettim şükür 🙏🏻
Salata Aabbccc ilk hamileliğimde hem 20lik hemde yanındaki dişten çok çektim hamileliğim bitti 20lik olanı çektim ama yanındaki kaldı şimdi yine hamileyim ve o diş çürük olarak kaldı. Hamileyken riskleri kabul edersen çekeriz dedikleri için çekmedim hamilelik bitti ağrı olmadığı için çekmedim inşallah ağrı yapmaz benimki de ama size tavsiyem ağrı kesiciyi içmek yerine 4 e bölüp dişinizin üstüne koyun daha çabuk kesiyor ağrıyı
Bayav1380 Bende son adet tarihinim 11 Ocak daha Dr gitmedim,3 çocuğum bir hafta önce kan tahlili yaptırdım 164 çıktı sağlık ocağı Dr tekrarla dedi benim diğer ikisi çok kötü geçerdi bu daha beni rahatsz etmedi daha küçük diye mu acaba biraz tedirginim yaa
Papatyaa2 Eminexxx aaa tamamen aynıyız canım 5+6 yım ve Salı günü doktora gideceğiz birbirimizi bilgilendirelim 🫠
Nissyoo Eminexxx ben de 5+4 üm doktor yarın tekrar gel bi bakalım dedi sadece keseyi görebilmiştik geçen hafta, sizin bebek göründmü acaba kalp atışı hangi haftalarda oluyormus
Aabbccc nununundunyasi ya benimde planlı aslında tüp bebek olduğu için ama agrimiyordu hiç işte yeni iki gündür ağrıyor ne yapacm bilmiyorum ya
nununundunyasi Durux benim de cuma günü betam 3083 du. Çarşamba günü gidicem inşallah ben de görürüm keseyi 🫶🏻 belirtilerin ne canım şu an
Kr6543 Durux yaa ne güzel benim de 4+5 doktora gidene kadar 5 haftalık olur inşallah bende görebilirim
nununundunyasi Durux benim de yok kuzum daha erken herhalde bulantı için. Belki de hiç olmaz 🤭 ama şu yorgunlukkkk 🫣🫣
pervaze47 Durux merhabalar Benim mide bulantım vardı dünden beri yok 7+2 haftalık sizce normal mi ve ağzım aşırı kuruyor
Bsk_cb nununundunyasi merhaba ben adete yakın dönemde test yaptım en son 4 şubatta oldum 11 şubatta bitti 🥹doktor folık asit verdi onu kullandım bi kan gün sonra öylesine test yaptım iki çizgi çıktı ama biri çok silik daha sonra ertesi gün bu çizgi git gide belirgin oldu kan testim 97.5 oldu iki gün sonra bir daha ver dedi doktor 364 çıktı ara sıra ağrı oluyor bi günde takvime göre adetin ikinci günü olacaktı sizce. Keseyi ne zaman görebilirim
Semaalmaz nununundunyasi nununundunyasi bende 6+2 günlüğüm kızlar özellikle bugün çok fena bel ağrım bide kasıklarım da ağrı var dün gece de şiddetli diş ağrısı çektim başıma vurdu delirmek üzereydim Allah hepiiznin yardımcısı olsun umarım bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde sağa sağlim kucağımıza alırız
nununundunyasi Aabbccc dediğimi denersin kuzum ama çok ağrı yapıyorsa daha çok gebeliğin ilerlemeden önce kendi dokturuna sonra bi diş doktoruna görün dolgu yaparlar diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda zor olabilir senin için. Ben de sorun da yoktu genel bi baktırdım gene de. Hatta son dolgumu uyusturmadan yapmıştı hiç ilaç da kullanmadım tahminimce o dönemde de gebeydim bi sıkıntı olmuyor ilk zamanlar
Ecekrk Aabbccc yerleşme ağrısı olabiliyor benimde ağrım vardı 5. Haftaya kadar düzenli şimdi baya azaldı arada sancı gibi giriyor suan 6 haftalığız doktor tutunmuş dedi 1 hafta önce kanaman olmadığı sürece de sorun değil dedi bakalım pazartesi kalbini dinlemeye gidicez o zaman bir daha soracağım bende
dilankaras Benim son adet tarıhım 24 Ocak şuan 5+4 oldum ilk betayı 52 ile öğrendim Bugün tekrar baktık 10 bın olmuştu Üç ay önce boş gebelık gecırdım kalp atışı ıcın ıkı hafta sonra gel dedi doktor sabırsızlıkla bekliyorum umarım hepımızın sağlıkla geçer
nununundunyasi dilankaras maşallah 🧿 bebisim çok güzel artmış betan. Sağlıkla kavuşun 🫀 dinlediğin gün hislerini ve tecrübelerini buraya yaz lütfen 🥹🥹
Durux dilankaras evet ben de boş gebelik gecirdim ve cok korkuyorum yine mi diye hep bi tedirginlik var henüz sevinemedim bile
Aabbccc nununundunyasi internetten baktım ilk üç ay ve son üç ay yapılmıyor diye okudum da dolguluk zaten sanırım keşke bende baktirsaydim ya hiç ama hiç aklıma gelmedi yaa valla baya ağrıyor ya nasil siz gebe olduğunuzu bilmiyor muydunuz ki dolgu yaptınız cnm
nununundunyasi Bsk_cb maşallah canım senin de betan çok güzel artmış. Daha çok yeni ama seninki tam 4haftaliksin bugün. Folik asit kullanmaya devam et, ağrılar normalmiş 🌸 doktor randevusu aldın mı?
dilankaras nununundunyasi teşekkür ederim ınsallah hepımızın güzel ılerler kalp atıslarını da sağlıkla duyarız🙏