Yusufeymenimm Bebeğim kız 25.haftada kontrolüm vardı 689 gram dedi 30 cm boyu dedi doktorum bebeğimin kordonunda besleyici damarlardan 1 tanesi eksik kilosu normal mı devlet hastanesinde muayene oldum bir şey sormaya çekiniyor insan
tatlibebegim_ Yusufeymenimm benim 25.haftada 900 gramdı sizin belki genetik olabilir anne baba minyonsa
Haticeburak06 Yusufeymenimm benim 25 haftada 1.200dü tombul olduğu için ama belki sizinki minyondur🤷🏻♀️❤️
Yusufeymenimm tatlibebegim_ ben 175 boyunda 78 kiloyum şuan pek minyon değilim ama bebeğim küçük olucak herlde kordonundaki eksik damarın gelişim geriliği yapabilir demişlerdi o yüzden endişeliyim
izobellaaa-_- Benimde 22 hafta da 508 gram dı 30 cm idi hem ayrıntılı da hem kendi özel doktoruma gitmiştim uzun bir kız bebek demişti bende 172 boyum bakalım bence kilosu normal zaten hiç aynı çıkmıyor benim oğlum da hep 300 gram fazla söylemişti doktor
Yusufeymenimm izobellaaa-_- bakalım bende 175 boyundayım uzun olmasındansa kilosu yerinde olmasını çok istiyorum kordonundaki eksik damardan gelişimde gerilik olabilir erken doğum yapabilirsin demişlerdi
Feyzabgg Haticeburak06 maşallah ben 27 de 950 gramdı doktor gayet iyi olduğunu söyledi ama sizin baya tombulmus maşallah.Ben de 2700 dogmusum zaten eşimde minyon demek ki benim kızımda benim gibi olacak
izobellaaa-_- Yusufeymenimm bende uzun bir kızım olmasını çok olmasını istiyorum 1.70 civarlarında çünkü oğlum zayıf doğdu sütüm yağlı olduğu için 4 kilo doğanlardan daha fazla kilo alıyordu aylık yani doğumdan sonra önemli aslında kilo alımı
Yusufeymenimm gbinnaz içim içimi yiyor doktorum detaylıda eksik damardan kaynaklı kilosu az ve erken doğabileceğini söylemişti
eceyc314 Yusufeymenimm ultrasondaki bebeğin pozisyonundan eksik veya fazla çıkabiliyor. Çizelgeler oluyor internetten alt sınırın çok altnda değilse sorun yoktur.