gzkdmrr Hamilelik boyunca bunu araştırdım. Normalde damar yolu açılırken yada enjeksiyon anında hala ağlayan biriyim bu detay bence önemli 🙈 Ama acil sezaryene alınıp spinal oldum, o ne konfor öyle 😂 sorularınız varsa seve seve yanıtlarım.
zsb gzkdmrr ben de aynı sizin gibiyim serum takılırken bile ağlıyorum panik ataklı biriyim bir de. Bi kaç haftaya spinal olacağım. Ama belden iğne yapılırken, sonrasında ameliyathanede kesildiğimi bilirken nasıl sakin kalıcam bilmiyorum. O heyecanla anlaşılmıyor diyorlar ama ben heyecandan çok korku hissediyorum. Siz nasıl yönettiniz?
gzkdmrr Anneadayiii__ 3 saat sonra geçmeye başlayacak 6 saat sonra yürüteceğiz dediler ama ben 1-1,5 saatin sonunda yavaş yavaş hisleri almaya başladım
Sibsibella Ya ben burada bir şey okudum sezeryanda karina bastırma acı veriyor filan diye ilk dogumum genel anestezi altında sezeryandi şimdi spinal olacak galiba böyle bitsey hatırlamıyorum nedir bu bastırma
gzkdmrr Sibsibella onu bende aşırı araştırdım çokta korktuğum bir şeydi. Hastane personellerine falan sordum yapmamız gerekiyor içerideki pis kan akışını hızlandırmak için demişlerdi. Ameliyat esnasında bastılarsa zaten asla hissetmiyorsun ama benim odaya çıktığımda biraz bastırdılar yoğun bir acı hissetmedim sadece o baskı hissini yaşadım. 3-4 defa basılan varmış bende 1 kere yaptılar.
gzkdmrr Anneadayiii__ uyuşukluk geçerken ıhlamur bisküvi yedim. Benm doktorum gaz çıkarmadan normal yemek yedirmedi o arada sadece kahve çorba rezene ıhlamur içtim. Toplamda 2-3 saat falan aç kaldım ben
gzkdmrr Sibsibella çok daha iyi. Sizin aldığınız narkoz seviyesi bulantı çok yaptığı için galiba süreç öyle