Metyszz Merhaba kızlar ☺️ Biz 31+5 olduk ve başından beri çoook korktuğum birşey vardı 🤦🏼♀️ çatlamak 😐 Derin araltırmalar sonucu piyasadaki boş kremlerin asla işe yaramadığını öğrendim. Sonuç olarak efsane bir karışım buldum ve kullananlarda çatlamadım diye yorumlar yapmış hep 🙏 Yazıyorum Hepsi aynı milimlerde olacak şekilde ben 40ml kullandım hepsini 1) kakao yağı 2) tatlı badem yağı 3) susam yağı 4) kayısı yağı Hepsini fısfıs şişesine doldurun ve iyice çalkalayın. Her duştan sonra muhakkak kullanın vucut daha çabuk emiyor. Yağlı his bırakmıyor vucudunuz pamuk gibi oluyor.. Ben boynumdan kalçalarımın altına kadar bol bol yağlıyorum hep 💜
Tugbamete Metyszz 38+2 haftalığım inşallah doğumdan sonra da çatlamam bazıları kiloyu verince çatlıyormuş
Kubraygt Metyszz bence erken konuşma😅 felaket tellallığı olmasın ama bendede 34 e kadar çizik yoktu şimdi harita oldumbende hergün yağ krem vs kullanydm
BusraEda Metyszz bende aktarıma yaptırmıştım 8 -9 çeşit yağ var içinde Ona mustela da ekledim sonra. Şimdi 36 yüz tık yok. Ama doğumdan sonra bile olunca oluyor diyorlar işte 🙄
Metyszz Benay bence denenmeli inanılmaz bir karışım resmen vucudum esniyor yumuşuyor ve bir kaç gün etkisi devam ediyor
Metyszz Kubraygt epey araştırdım bence önlem almak hatta doğru önlemi almak da çok önemli 🤭 inşallah bende kullananlar gibi çatlamamm
Bskrt Kubraygt benmde 33te belim bile çatlamış bayılacaktm görünce 🤦♀️ Orası ne alaka anlamadım Hemde kaç kutu lierac bitirdim Hakiki zeytinyağı sürdm
Kubraygt Metyszz bi esneklik artırıcı kremim vardı bi lierac krem birde buğday yağı düzenli kullandım ama maleaef yaramadı benim bu konudaki fikrim şu bence tamamen cilt tipiyle alakalı bi durum kuzenim bişey sürmedi ve hiç çatlamadı mesela
Kubraygt Bskrt öne doğru sarkıyo karın canm bel de haliyle çatlıyo 😊 amaan boşver onlar annelik izleri 😍
Yasemindemirtas Metyszz aaah ahh bende de 34 e kadar bisey yoktu. Şimdi 37 yim çatlamadık yerim yok z😂 insallah sende olmaz
Baklava Metyszz ins catlamazsiniz 😊 Bende ne guzel tek bi catlagim yok diyodum 36. Haftada bacaklardan catlamaya basladim ufak ufak 😑 ne harika. Be surersek surelim bazen yapiyla alakalida oluyor malesef 😊 Ins kimsede olmaz 😅
AygyulSina Metyszz catlasan bile artik bir tedavisi var yaptirila bilir ben catladim ama ikinci cocuktan sonra giricem bu ise