Meryoss Kocaeli medikalpark perinatoloji bölümünde Betül hanıma giden oldu mu acaba nasıl randevu almayı düşünüyorum
yasmin441 Ben gittim burada yorumlarda biraz suratsız vs demişlerdi çok konuşkan değil demişlerdi ama ben beğendim açıkcası suratsız falan da gelmedi gayet normal bir şekilde işini yaptı, ben memnun kaldım
Meryoss yasmin441 dün aradım 3630 TL dediler acaba renkli ultrason resmi falan veriyor mu ne kadar sürüyor bazıları renkli vermiyolar falan diyor
Meryoss yasmin441 iyi günler canım bişey sormak istiyorum Betül hanıma internet uzerinden mi acaba randevu alıp gittiniz internetten 15 dakikalık randevu veriyor öyle alıp yarım saat falan mı kaliyoruz içerde yoksa 15 dakikalık ayrılan süre içinde mi bakiyor
yasmin441 Meryoss 22. Haftada gittim bende 15 dkdan fazla sürüyor, bebeğin pozisyonuna göre biraz dolanıp tekrar alıyor içeri
Pamuk Meryoss Evet randevular otomatik ayarlanmış.Zaten Betül hanım aşırı yoğun bir doktor değil.Bebek gostermezse dolasiyorsun tekrar bakiyor sen dolaşırken başka hasta alıyor.
Meryoss Pamuk ne zaman girdiniz siz peki kaçıncı haftada ben şuan 17+4deyim doktorum detaylına istediğin kişiyi tercih edip girebilirsin dedi 21 haftalıkken düşünüyorum
Pamuk Meryoss Ben beğendim çok güzel ilgilendi.Esime babası video çek dedi hep bir sorun yaşamadım.Ama hala aynı mı bilmiyorum.Ben 4 ay önce falan gitmiştim.