senadnoz İskenderun dörtyol osmaniye olur memnun kaldıgınız doktor hastane isimlerini paylaşır mısınızz
Tugces18 senadnoz İskenderun’da palmiye Hastanesi’nde Ertan aydın kesinlikle harika bir doktor benim.simdiki.doktorum aynı hastanede Ayşegül hanım da var çok fazla duydum annemin doktoruydu ama ben gitmedim ona da harika diyorlar
cnmannenm Devlet hastanesi mi özel mi soruyorsunuz ben osmaniye de devlette İlkay bey özel de hayat hastanesinde mehmet bey oneririm
senadnoz cnmannenm özel veya devlet suan farketmez sadece bilmediğim için fikir arıyordum, malesef dış gebelik geçiriyorum şuanda da. Allah nasip ederse hamilelik süreci yaşayabilirsem ilerde güvenecegim birini bulursam çok iyi olur
senadnoz Tugces18 bende aysegul hanımda takıplıyım susnda ama ertan beyi de cok fazla söyleyen var gercekten ,ıkıncı bı gebelik yasarsam o isimde aklımdaa. Ertan bey acıklama yapan bir doktor mu peki siz ne zamandır takiplisiniz
Kalbimxkk23 Hatay Antakya da özel mozaik hastanesi var ben orda filiz altınok yiğit diye bı doktora gittim çok iyi ilgilenmisti benle çok iyi miyane ediyor memnun kaldım