melmelike Merhabalar bugün itibariyle 7+2 olarak devam ediyoruz. Çok sayılı bulantım oldu ve kısa sürdü. Belki 2-3 kere 10 dk bile sürmemiştir. Kadın doğum doktorum 12. Haftaya kontrol verdi ve göğüs hassasiyetin geçerse ya da mide bulantın biterse erken gel dedi. Göğüs hassasiyetim ve kasık sancılarım devam ediyor. Herhangi bir kanama da olmadı. Bu durumda mide bulantısı olmaması normal mi?
Mervee96 melmelike normal bence herkeste mide bulantısı olacak diye bişey yok ben ilk hamileliliğimde de mide bulantısı yaşamadım çok şükür şimdi ikincide de yaşamıyorum bence bu bı şans ☺️ bende sindirim sorunu hazımsızlık yanma yaşıyorum göğüs hassasiyeti çok var yani herkesin belirtisi farklıdır içinizi rahat tutun bence 🌸
Uydurbisey melmelike 8.5aylik hamile ve bulantısı hep olan biri olarak bulantin yoksa bundunyada cenneti yaşıyorsun diyebilirim😃 her gebelik farklı olduğu için kiminde bulanti oluyor kiminde olmuyormuş olmaması bence büyük avantaj
Arelmom_ melmelike ben 13 haftalık hamileyim sadece 1 kere çıkardım göğüs hassasiyetim ara ara oluyor bunlar kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir ki ben düşük tehlikesi atlattım oda hamileliğimi bilmeden önce mermer kaldırmıştım 2 3 damla leke gelmişti çok şükür atlattık
Hulo2105 melmelike sadece bir kere oldu sucuk kokusuna kustum. Allahım şükür devam etmedi o 1 kere bile bana yetti. Aylarca bulantı çeken var bence biz şanslıyız.
Aylin969696 Her gebelik farklıdır şüpheniz varsa tabi kontorle gidin ama bende her gün mide bulantısı yaşamadım ara ara oluyordu şuan çok şükür 28+3 olduk hatta bazen belirtiler birkaç gün kayboluyordu başlarda 😊
Meryoss Uydurbisey bencede büyük avantaj 14 haftalik gebeyim içim disima cikiyor su bile içemiyorum çok kotu bişey bazen dayanılmaz hal aliyor
Uydurbisey Meryoss geçmezse doktorunuz da uygun görürse ilaç almanızı tavsiye ederim epey rahatlatıyor.
Eduahm Eğer için rahat etmiyorsa dr gitmeni öneririm. Benim 4. Aya kadar sürekli bulandı ve her yediğimi çıkarıyordum, yerimden kalkamıyordum. Bence çok şanslısın, her hamilelik bir olmuyor maalesef. 9 ay kusan arkadaşım da var, hiç kusmayanda :)
Meryoss Uydurbisey hamilelikte bulantı kusma çok garip bişey nirmelden çok çok farklı anlamadım cebremdeki kimse böyle olmamıştı bende öyle bı hamilelik geçiririm diye dusunuyodum ama olmadı miniğimiz annesini yoruyor 😍
Rana010101 Henüz hamileliğiniz çok yeni sayılır bende bulantılar 9-10. Haftalarda yogunlasmisti 13. Hafta gibi de bitti 😌