umrumdadegil ilk doğumum normaldi tee 5 buçuk yıl önce kızımda.. bunu da normal istedim ama 40+5 olmuştum bu hafta boyunca hep doktora gittim tedbir amaçlı ayri ayrı hepsi de ikiniz de risk altındasınız vs deyip durdular kabul etmedim en başta yatışi.. ama bugün geldik tekrar ve eşimle kabul edelim artık dedik o kadar sona kadar getirdim çok korkuyordum ya benim yüzümden bir şey olursa diye . Öğlen 1 buçukta suni verildi fitil şeklinde alttan, verildigi gibi yarım saat sürmedi ben başladım sancilanmaya 😓 o kadar ağır o kadar zorluydu ki yemin ederim çok sağlam unutmam lazım bunları ki eğer 3.coxuk düşünürsem. Gerçi sezaryen oldum artık suni mi asla normal doğum mu aslaaaa. Neyse.. ebe alttan bakiyo sürekli benim çektiğim acıya göre sancım hiç yoktu nerdeyse nst de ebe kızıp duruyor bana yolun basindasin bilmem ne falan acilman yok taa artık saat aksam 7 oldu ben artık ölmek istedim öleyim biter dedim bu çektiğim işkence ama aşırı siddetlenmisti anladım bsieyler oluyo neyse ebe ve başka iki ebe daha geldi usustuler başıma kalp atışı kötüye gidiyor hocam falan telefonda kadin doğumcuya anlatıyor.. bana döndü dediki sezaryene geçiyoruz ben tamam dedim ama o sırada halen bağırışim ağrım dinmiyo kadın doğum doktoru kadındı çok merhametliydi elimi tuttu korkma dedi hemen bitirecem ama nasıl acele ordan oraya itekliyolar beni çünkü durum bu kadar vahimmis.. iğneyi bekleyemeyiz dediler direkt genel anestezi ile sezaryen oldum. İçim çok dolu vücudum çok yorgun çok yıpranmış.. çok uzun oldu hakkını helal et kuzum ama yazmak rahatlattı beni bilmiyorum hiç böyle hayal etmemistim ikinci doğumu 😢 benim için aşırı negatif birgün oldu 3 Mart.. aynı zamanda doğum günüm 25 e girdim.
Keşke en baştan normal olucak diye bir umut ne bileyim diretmeseydim gerçi yatistan hemen önce sordum sezaryene alınsam direkt yok denildi ani bir komplikasyon olmadan almayız .. Van Erciş devlet hastanesi rezaleti bu da ..
Benden bu kadar.. 😔