Vücut kaşıntısı uyutmuyo çözüm bulan var mı ?
Kaşıntı için çözüm bulan varsa nolur yardım etsinnnn 😞😞😞
Umran_r1103 karaciğer enzim değerlerinize baktırmanızı öneririm, hamilelik kaşıntısı olabilir. Geçmiş olsun
Umran_r1103 ay ben ne çektim 3-4 ay daha son bir aydır biraz rahatladım. Değerlerimde bişey çıkmadı uyuz sandık onun tedavisinide gördüm ama yok mahvoldum. Şimdi azaldı biraz yoksa geceleri uyutmuyo sinirden ağlıyorum etlerimi koparmak istiyodum. Birsürü alerji ilaçlari losyonları kullandım bana mısın demedi. Şimdide derim pul pul dökülüyo kepek gibi. Ama kaşıntı azaldı çok şükür
Ben doğumdan sonra çok kasindim vücudum bussuru yara döktü hastanede hiçbirsey yapmadılar emziriyorum diye eczaneci bir tanıdık alerji şurubu önerdi akşam kızımı emzirip içiyordum içmeden kızım için süt sagip sonra içiyordum en az iki saat emzirmemen gerekiyor ve ilk kullanımda bile geçti ilacın adi zyrtec
Ebruucar nasıl azalttınız kaşıntıyı
Lavinyam acaba hamileyken kullanılır mı
seevoolii baktırdım ama sorun yok dediler
Umran_r1103 valla diyorum ya çok alerji ilaçları kullandım uyuz tedavisi gördüm bi fayda göremedim kendi kendine azaldı. Limon kolonyası iyi geliyodu biraz onu kullandım çok zaman
Umran_r1103 Aynı sorun bende de var Perşembe randevum var mutlaka sorcm sırtım göğsüm fln hepsi sivilcelenmiş
Umran_r1103 ben kullandım ama siz gene de sorun isterseniz eczaneye