Mesen 1fatma_nurr evet yazıyor ama. Ücretli çıkıyor ücret ödemek istemiyorsan herhangi bir kadın doğuma yazdırman gerekiyor o zaman ücretsiz oluyor
1fatma_nurr NeslihaN34 kac haftalıksin cnm ben 21 giricem 2 aydır kusmam yoktu bugün ilk defa sabah oldu
NeslihaN34 1fatma_nurr 8+5 şuanda. ilk gebelikte 25.haftama kadar içtim 25 ten sonra rahatlamıştım sürekli yatıyorum zor geçiyor inşaallah ilki kadar uzun sürmez
Ozlmcnn6 1fatma_nurr bd 1fatma_nurr ben hep saglık ocagına yazdırıyorum 2 kutu almama ragmen 30/50 lita civarı para alıo
teacher-mom21 1fatma_nurr benim de birgün sabahtan akşama kadar kusmam olmuştu nedenini öğrenmedim serumla geçmişti
Ceviz6550 1fatma_nurr geçen hafta ilk defa yazdırdım bende aşırı bir mide bulantısı olmamıştı bu zamana kadar ama şu 1 haftadir kotuydum mide bulantısı için sağlık ocağındaki aile hekimim iki kutu yazmış 110 ödedim 2 kutuya
Mesen 1fatma_nurr sağlık ocağı yazarsa böyle çıkıyor bende böyle çıkmıştı ben almadım kendi Dr gidip yazdırdım ücret ödemedim
1fatma_nurr Mesen ben yazdırdım aynı faek çıktı kadın doğumkiyle aklımda bulunsun başka eczane dene bide