Merhaba kızlar anı olsun diye bu yaşadıklarım tazeyken buraya da yazmak istedim hem merak edenler korkanlar da okusun istedim 40+6 olduğum için doktorun izniyle çarşamba günü hastaneye yatışım yapıldı gece boyunca gözetim altında tuttular sabah 6 gibi vajinal fitil verdiler kendi sancım olmadığı için fitil 5-6 saat kadar kaldı daha sonrasında fitile ihtiyacım olmadan kendi sancılarım çok şiddetli şekilde gelmeye başladı işin kötüsü benim vajinismus problemim olduğu için muayene yaptırmakta zorluk çıkarıyordum bu yüzden de doktorlar çok fazla muayene etmek istemediler açıklığım fazla yoktu ama geceye doğru bir anda tam açıklığa ulaştım çok şükür ama o ana kadar hastaneden gitmek istemelerim mi dersiniz, doktorlara ağlayarak sezeryana alın diye yalvarmamı mı dersiniz her şeyi yaptım ama sezeryana almadılar. Açıklığım tam olduğu söylenince bir anda motivasyonumu yakaladım ve muayene kısmında da ıkınma kısmında da doktorumu tam anlamıyla dinlemeye çalıştım yarım saat içinde şiddetli ıkınmalarla oğlumu dünyaya getirdim perşembe gecesi sonrasında sancısız olmanın rahatlığı çok güzeldi dikişlerim var zorlanmıyor değilim ama her şeye rağmen değiyor kızlar sonrasını güzel hatırlıyorsunuz dilerim hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürüz bebeklerimizi herkese kolay doğumlar diliyorum benim için zor ama yaşamaya değer anlardı biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤❤