Mesen ozkangulkilic ay bence en güzeli en rahatı zaten dışarı da mecbur bari evde rahat olalım dimi ya 🤗bu arada kaç haftalık
Aylin969696 Haftadayken daha karnım bile çıkmamıştı doktorum gene bile hamile pantolonu al normal pantolonlar artık yasak demişti kan akışını yavaşlatıyormus bizi rahatsız etmese bile başlarda çamaşırları ve hamile pantolonlarına alışmak zor oldu ama alisincada cok rahat 😀
Tuba-M55 Havvakc ay ben de 3 paket hamile iç çamaşırı aldım ama nafile en son bimden XL 3lü alt iççamaşırı aldım pamuklu bi de mis🤣
Suhiss ozkangulkilic hamile çamaşırları alin bol bol daha gobek cikmadan ozellikle ic çamaşırı sıkmaya baslar cok normal hamile eşofman alti alin disarda giymek icin kot pant alin ck rahat edersiniz ben 3 aydan itibaren karin panelli olmayan hicbisey giyemedim
Tuba-M55 Havvakc hiç 30 hafta olmadım😅 22 olduk ama göbeğim baya çıktı 62 kiloyum bana 30 a kadar olur gibi geldi pamuklı olduğu için sıkmaması hoşuma gitti açıkçası hem fiyatı da uygun 3lü paketi 60 küsür liraya aldım🤗
Esra_Omer_21 ozkangulkilic valla en güzeli sadece bool pijama giymek imkanım olsa içime hiç bişey giymicem daralıyorum içinde onların
Bennureyla ozkangulkilic normal benim de öyle büyük beden aldım şimdi onlar bile dar geliyor 😅. Olsun bebişim için fedakarlık volume 82377373. Üzülme ama bir sene içinde veririz inşallah.