aysee1436 tubik_ merhabalar bende de olmuştu kansız kalmıştım 5 doz kan serumu aldıktan sonra burnum gece kanayıp tıkanıyordu doktora sordum burun damarların hassas olduğu için demişti şimdi hala ara ara kanıyor
Tuba-M55 tubik_ kanama aşırı değilse normalde 20.haftalara kadar ara ara kanadı benim doktor normal dedi burnunuzu hafif içe doğru nemlendirin uyuduğunuz odanın, nemi yeterli olsun petekler havayı kurutuyo
Beybitooo tubik_ benimde sürekli burnumun içi kan pıhtılarıyla dolu burun ameliyatı oldum ondan sanıyordum hamileliktenmiş normal bi durummuş
Tuba-M55 tubik_ evet ya genelde sabah oluyo gece boyu tıkanıyoruz ve kuru hava burnumuz da kanıyo. Nemlendirici cihaz almak gerek de cebime ve kafama göre bulamadım🥲
Hulo2105 tubik_ bana da oldu aynısı. Kahvaltı ediyordum burnum aktı sandım bi baktım kan süzülüyor. 5 dk durmadan kanadı. Tansiyonum da normaldi. Durdu sonra normalmiş canım kan basıncı artıyormuş
tubik_ Hulo2105 son zamanlarda kalça ağrımdan da yürüyemiyorum. Bu hamilelik bayağı zorluyor beni. Kızımda bunları yaşamamıştım :/