Zeeyyss Merhaba bugün 7+6 olduk ama dünden beri göğüslerimin dolgunluğunun gittiğini hissediyorum mide bulantım olurdu o da geçti birde idrara çıkarken hafif yanmam oluyor . İnternet buna bebek kalbi durması diyor daha önce yaşayan oldu mu?
Zynp12 Zeeyyss ne olur int bakmayın böyle şeyler için çok kötü şeyler yazıyorlar korkmayın Allah’ın izni ile hiçbirsey yoktur içiniz rahat etsin acilede gidebilirsiniz bakıyorlar ordada ❣️
Paronayanne Zeeyyss zaman zaman kesilmeler yaşanıyor mide bulantısı ve göğüs büyümesinde . Kanama ve şiddetli ağrı yoksa bu çok olumlu ama yarın gidin içiniz rahat etsin muhtemelen enfeksiyonunuz var
Zeeyyss Dmr4520 çok aşırı değildi zaten sabahları oluyordu kusturmadı hiç ama şimdi hiç olmuyor iki gündür özellikle hissetmiyorum
Dmr4520 Zeeyyss bu durumda içiniz rahat değilse yarın doktora gidin. Bu haftalar çok önemli. Ama korkmayın yinede Allah büyüktür.
Dmr4520 Zeeyyss genelde korkunç yazıyorlar zaten internette herşeyi. Bide idrar yolu enfeksiyonunuz var bence zaten bunun içinde dahiliye ye gidebilirsiniz
Dmr4520 Zeeyyss vala normalde göğüsler bu haftalarda belli büyüklüğe gelir ve öyle kalır diye biliyorum